top of page

Vem är kvinnan i brun klänning?


Jag har från två olika medium fått veta att jag är övervakad av en kort rund kvinna i brun klänning. Det ska vara en släkting till mig. Andra saker som de sa stämde och jag har haft en känsla av att någon ser efter mig men jag har ingen släkting som passar på beskrivningen. Finns kvinnan där, vem är hon och varför hjälper hon just mig?

"Fika"


Svar: Jag tror att de hade rätt, det här är en släkting till dig. Inte så långt bort heller. Kanske är du van att tänka på henne på ett annat sätt, bara. Kanske hon hade magrat när du kände henne. Hon kan ha bytt till en form hon hade i ett tidigare liv, det händer. Eller hon kan ha haft en manlig kropp medan hon levde. Många byter till en yngre skepnad eller en som de är mer bekväm med när de gått över på Andra sidan.

Jag vet inte exakt varför hon hjälper dig, jag ser ingen specifik orsak. Blodsband är starka och det kan helt enkelt vara så att hon inte har något bättre för sig just nu (ibland är det inte mer komplicerat än så). Kanske tyckte hon att din ordinarie skyddsängel behövde ett handtag. Jag gissar att du får behålla henne tills det blir dags för henne att gå vidare.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page