top of page

Veckoöversikt åt Sol

Bra motto för lördagen

Hur ser den här veckan ut för min del, har kort eller horoskop några profetior för mig?

"Sol"


Svar: Profetior är kanske att ta i (tack och lov). Men såhär ser det ut för veckan 4-10 december. Jag börjar med det som gäller för hela veckan eller för flera dagar i rad.


Det lönar sig att vara fantasifull, att ta erfarenheter som du fått på ett område och använda dem på ett annat. Detta gäller 4-7/12 och kulminerar på lördag. Effekten märks tydligast på jobbet och när du lär ut saker till egna eller andras barn.


Plötsliga händelser som tvingar dig att ändra dina planer blir det betydligt färre av än förra veckan. Det beror delvis på att Mars nu lämnar den del av Zodiaken som du har Uranus i.


En känsla av att du inte vet vart du är på väg kommer att vara stark under veckan, känslan håller i sig fram till jul, sedan blir den mildare.


Och udda sätt att lära sig nya saker på är en vinnare denna vecka (och hela vägen fram till slutet av mars). Håll ett öga på de möjligheter som dyker upp, från nya bekanta till kurser och föreläsningar eller till och med loppisböcker.


Nu är det dags för veckan, dag för dag:


Onsdag: Du lär dig något viktigt av en klok och vänlig person, troligen en kollega (det kan också vara en gravid kvinna eller någon som just fött barn). Du får också goda nyheter som påverkar din ekonomi. Kanske inte i form av reda pengar, det kan lika gärna handla om något du måste köpa som du nu får tag i billigt.


Torsdag: Den här dagen måste du vara bestämd och auktoritär fast du egentligen inte har lust. En konflikt dyker upp som verkligen stör dig men det håller du för dig själv. Såvitt omgivningen kan se är du självsäker och oberörd. Du vinner för övrigt konflikten med en gång, men du är inte så glad efteråt.


Fredag: En plan som antingen är romantisk eller handlar om familjeliv försenas eller måste göras om helt och hållet. Anledningen är förmodligen (åtminstone delvis) att du är upptagen med att samla information om något och dina efterforskningar tar längre tid än du tänkt dig.


Lördag: En dag som kan bli riktigt bra om du bara inte låter småsaker gå dig på nerverna och sabotera ditt humör. En perfekt dag för att öva i konsten att tänka positivt.


Söndag: Något praktiskt gör att kärleks- eller familjelivet inte får så mycket utrymme. Men det är ändå en bra dag, för en besvikelse som har gnagt dig går över eller snarare löser sig till det bästa. Det kan innebära att något som du strukit för att det inte går visar sig vara genomförbart trots allt.


Måndag: Bättre än väntat men den här dagen har sina baksidor. Dels handlar om en oväntad utgift, dels om att du har otur runt verktyg som används i pedagogiska syften. Det här är ingen bra dag för en slöjdkurs, om man säger så. Men måndagen har ljusa sidor också, framför allt finns det något som du har längtat efter som visar sig ligga mycket närmare i tiden än du trodde.


Tisdag: Om du inte ser upp så handlar hela dagen om andras känslor och du hinner ej med några egna planer alls. Det vore frustrerande och trist. Risken för detta ökar av att du själv inte alls vet vad du ska göra, en känsla som är extremt påtaglig just under tisdagen och som gör det frestande att gräva ner sig i andras problem och projekt. Du kan vända detta till en lärorik och bra dag om du prioriterar dig själv istället, men räkna inte med att få så mycket gjort. Det är ingen energirik dag för dig. Du får också höra något tråkigt men det är med stor sannolikhet inte sant. Extra viktigt med källkoll denna dag.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page