top of page

Veckans änglatips


Välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!


Det är dags för änglakorten igen och den här gången gäller korten för perioden 16-22/3.

Som vanligt handlar korten mer om ditt välmående än om framtidshändelser. Fast det är klart, just nu när vi är mitt i en pandemi så tycker jag att linjen mellan dessa två ting börjar bli ganska suddig. Den här veckan kommer vi säkert allihop att påverkas väldigt mycket av det som händer omkring oss.

Ett gott råd i sammanhanget är att vara alert, inte rädd. Häng med i informationsflödet, kolla att det du får höra eller läsa kommer från vettiga källor, och ta hand om dig.


Har du valt de två kort som känns mest positiva? Då hittar du tolkningen här:


Du som valde de två översta korten: Att veckan handlar om att hålla distansen till andra människor passar dig ovanligt bra. Du kan passa på att varva ner, bli av med dåliga känslor som mest "hänger kvar" för att du inte har hunnit eller orkat bearbeta dem, och ge dig själv lite av en nystart. Sång och musik är också en källa till glädje, särskilt om du känner dig orolig.


Du som valde de två understa korten: Om du tillåter dig själv att ha ett öppet sinne så kommer hela veckan att kantas av tecken och budskap. Det är någon eller några som vill komma i kontakt med dig, det kan vara anhöriga som är på Andra sidan, din skyddsängel eller någon annan hjälpare. Var lite uppmärksam så kommer du att märka att det är någon som vill dig väl.


Du som valde korten till vänster: Musik, humor, gamla favoriter. Fyll veckan med saker som gör dig glad och ge dig själv lite utrymme, plikttrogen kan du vara en annan gång. Och om det börjar kännas jobbigt, om du till exempel råkar ut för många förseningar eller tekniska hinder, fokusera på något som fungerar. Det lönar sig inte alls att gå runt och vara retlig över saker som du inte kan påverka.


Du som valde korten till höger: Gå tillbaka till dina rötter. Bland barndomsminnen och släkthistorier hittar du saker som du har nytta av och som, viktigare, får dig att må bra. En sådan enkel sak som doften av barndomens kakor kan förvandla en dag från tråkig till trivsam. Du mår bra när du kan sätta dig själv i ett sammanhang; se den röda linjen från det som har varit till den du är nu.


Du som valde korten överst till vänster och underst till höger: Det finns budskap till dig, andlig post, om man så vill. Du kommer kanske att snappa upp dessa ur låtar, ur textstycken, ur bildtexter. Det är någon som vill hjälpa dig med någonting, så det kan löna sig att vara lite extra uppmärksam. Du kan också hjälpa din hjälpare genom att lyssna på lite slumpmässigt valda låtar, uppläsningar eller filmklipp. Det är ungefär som om du skulle ge den som försöker kontakta dig penna och papper.


Du som valde korten överst till höger och underst till vänster: Ta det lugnt. Du mår bra av en jordnära vecka med så lite ståhej som möjligt. När du slipper stress och drama så kommer du åt att rena tankarna lite, kanske bearbeta klart något gammalt problem eller helt enkelt släppa taget om det. Genom att hålla livet enkelt så ger du också din själ lite ro som den mår bra av.

126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page