top of page

Veckans änglatips


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Dags för veckans tips från änglakorten.


Korten gäller för tiden 9-15/3 och som vanligt handlar det mer om wellness än om förutsägelser.


Just nu finns det förstås en sak som stör ovanligt många människors harmoni och välmående, och det är COVID-19, också känt som Coronaviruset. Kyle och jag är väldigt överens där: Det är bra att vara medveten, men det är dåligt att vara rädd. Låt sunda förnuftet råda, var noga med handhygienen och tänk på att det cirkulerar en hel del information som inte stämmer. Var kritisk, kolla källan och få inte panik.Nu vidare till veckans tips. Välj de två kort som känns mest positivt laddade, och läs sedan din tolkning nedan:


Du som valde de två översta korten: Det behöver inte vara stora händelser, men det sker saker under veckan som spelar stor roll för dig personligen. Och när du hamnar i valsituationer har du tydligare vägledning än vanligt. Lyssna och iaktta, så kommer du att märka att du innerst inne redan vet vilket val du ska göra och du kommer antagligen också att kunna se de mycket tydliga tecknen från Högre makter.


Du som valde de två understa korten: Våga lyssna till dig själv, särskilt om du känner att du ofta kommer i kläm eller blir överhoppad. Säg ifrån, sätt gränser, acceptera inte att andra struntar i hur du känner (eller, alternativt, inte märker hur du känner - för det kan också vara så att du döljer det). Det är fullmåne i början av veckan, då är det lättare att uttrycka känslor och behov, även dolda sådana. Utnyttja det.


Du som valde korten till vänster: Du får en vecka som handlar om det andliga, och då specifikt om sådan andlighet som brukar associeras med goda makter, ljus, healing, änglar och gudstro. Det är en bra vecka för böner, välsignelser och vit magi. Om du i vanliga fall drar mer åt ett annat håll så kan det vara klokt att göra ett undantag denna vecka. Fyll ditt liv med ljus, välsignelser, heliga ting och goda krafter.


Du som valde korten till höger: Lyssna. Du får många budskap från Andra sidan. En del kan vara direkta, till exempel i drömmar, andra är mer diskreta. Men om du är lite uppmärksam kommer du att märka att dina hjälpare försöker ge dig hjälp på traven och antagligen också en och annan fin vink. Du är omgiven av kärlek och omtanke, även om du inte kan se det.


Du som valde korten högst till vänster och längst ner till höger: Om du följer ditt hjärta så kommer en specifik talang hos dig att växa och få mer utrymme under veckan. Det är mest troligt att det är en talang med andlig anstrykning men det kan också vara något annat, en sida hos dig som borde ha varit betydande men som av olika skäl har hamnat i skuggan av andra saker.


Du som valde korten högst till höger och längst ner till vänster: Var inte rädd för att ta plats och var inte rädd för konflikter. Lita på att du är kompetent och vet vad du vill. Du kan imponera på både dig själv och andra under veckan, och det är en bra vecka om du till exempel söker jobb, men du måste ta utrymme och se till att det syns att du är skicklig och helt enkelt rätt person att vända sig till.185 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page