top of page

Veckans änglatips!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Änglatipsen är tillbaka och här är alltså korten för vecka 10, 2-8 mars.

Jag är så glad att Kyle mår bra igen.

Som vanligt handlar korten inte så mycket om yttre händelser utan om vad du själv kan göra för att öka ditt välmående under veckan.


Ett allmänt tips är att vara extra noga med att tvätta händerna under rinnande vatten. Runt sportlovsveckorna får både influensa och vinterkräksjuka ett uppsving (ur hälsosynvinkel vore det klokt att förlänga jullovet med en vecka och ta bort sportlovet - det skulle "trolla bort" den våg av influensa som vi brukar drabbas av i mars). Handsprit är också toppen men det är inte effektivt mot vinterkräksjukan.


Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan din tolkning nedan:


Du som valde de två översta korten: Uppmuntra dig själv med positiva budskap. Det gör mycket större skillnad än du tror. Om du ofta tänker negativa tankar om dig själv eller om ditt liv, försök motverka dessa genom att genast tänka något positivt. Det spelar inte så stor roll om du tror på det eller ej - det får faktiskt positiva effekter ändå. Bombardera dig själv med att du är vacker, fantastisk, kompetent, smart, beundransvärd och oersättlig.


Du som valde de två understa korten: Du mår bra av att ägna veckan åt att hitta en inre balans. Undvik saker som du vet får dig att stressa och må dåligt. Om andra brukar be dig om hjälp eller kommer till dig för att ventilera så måste du inte alltid ställa upp, kom ihåg att ge dig själv samma omtanke som du ger andra. Vila mycket, lyssna på musik, gör saker som får dig att slappna av.


Du som valde korten till vänster: Du får en trevlig, balanserad vecka med lagom mycket av det mesta. Du vet när du ska lyssna till ditt hjärta och när det är bättre att följa sunda förnuftet. Om du skulle köra fast med någon uppgift eller om du bara känner att du saknar energi så kan du ge dig själv en energikick genom att skapa något. Gärna något som påverkar din vardag, till exempel något som förskönar ett rum i ditt hem.


Du som valde korten till höger: Ge dig själv tid att tänka. Du kan komma upp med alldeles fantastiska idéer eller problemlösningar, om du bara ger din hjärna tillräckligt mycket tid och utrymme. Stressa inte fram förslag eller projekt, sätt dig ner i lugn och ro, gärna med någon bakgrundsmusik som inte stör dig, andas djupt och låt din hjärna sortera intrycken och välja verktyg utan att du pressar den. Det lönar sig.


Du valde korten överst till vänster och längst ner till höger: Du klarar dig bra på egen hand men skulle må bättre av att vara mer med andra. Att dela upplevelser med andra ger dig inte bara bättre balans utan gör också att du får ett annat perspektiv på sakerna som du upplever. En bra vecka för gemensamma projekt, resor, konserter, utställningar, evenemang eller mysiga filmkvällar hemma i soffan. Helst i gott sällskap.


Du som valde korten överst till höger och längst ner till vänster: Du kan åstadkomma nästan vad som helst, men bara när du inte hindras av ditt eget undermedvetna. Lägg ingen större vikt vid praktiska och materiella hinder utan fokusera istället på din egen inre balans och ditt eget välmående. När du känner dig trygg och tillfreds med dig själv så får du energi och verktyg för att förändra både din värld och andras.

103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page