top of page

Veckans änglatips!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Veckans änglakort går i blått. Det är traditionellt färgen för hopp, längtan och tro, och det är också den färg som symboliserar tankar, idéer och intellektuell gemenskap.


De här korten handlar om 10-16/2.

Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.


Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:Du som valde de två översta korten, du får en bra vecka om du omger dig med så många positiva tankar som möjligt. Det är när du tänker tillbaka på allt som har gått bra - särskilt sådant som du själv har åstadkommit - som du tydligast kan se den bästa vägen framåt. Allt älta gamla misslyckanden får den motsatta effekten.


Du som valde de två understa korten, din vecka handlar om de mest grundläggande behoven. Om du får mat, sömn, rörelse, vila och beröring att fungera så följer en hel del annat med på köpet. Försök inte tackla avancerade problem (eller stora projekt) innan du har sett till att basbehoven är täckta.


Du som valde korten till vänster, det här är rätt vecka för "body positivity", Skjut åt sidan allt som du inte är nöjd med, oavsett om det rör utseende, hälsa eller ork. Fokusera istället på att som din kropp gör bra, och ös tacksamhet över den. Kanske upptäcker du att du har tagit mer för givet än du tror.


Du som valde korten till höger, du har en mycket intressant vecka framför dig. Du har för tillfället mer makt och inflytande än du tror, inte minst över ditt eget öde. Den här veckan kan du förändra saker som ser ut att vara huggna sten. Det enda du egentligen behöver för att lyckas är en tydligt formulerad målbild.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, det är mycket som förändras, antagligen både utom dig och inom dig. Det kan orsaka stress trots att det handlar om viktiga förändringar som du mår bra av. Försök tänka positivt, och undvik att hänga upp dig på hinder och extra bördor. Förändring är alltid ansträngande.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, du har en gyllene chans att bli av med ovanor. Viljans makt är stark men just ovanor rår den inte alltid på. Icke så denna vecka. Välj vad du vill förändra och skrid till verket. Detta gäller i synnerhet ovanor med fysisk anknytning, som till exempel rökning.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page