top of page

Veckans änglatips


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Veckans änglakort, som gäller för perioden 3-9/2.


Änglakorten är inte i första hand till för att förutsäga framtiden utan de är mer inriktade på vad du själv kan göra för att må så bra som möjligt. Det handlar mer om hur du formar din framtid än om yttre händelser som du inte styr över.


Kyle hälsar att temat för veckan är hälsa - det är klokt för alla oavsett valda kort att tänka lite extra på framför allt tre saker: Handhygien, ljus, D-vitamin.


Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:Du som valde de två översta korten, akta så att du inte fastnar i onödiga konflikter och irritation. Under den här veckan kan det ibland vara en god idé att strunta i vad du känner (till exempel att du måste ge igen, eller få sista ordet) och helt enkelt gå ifrån hela situationen. Även om det känns svårt just då så är det rätt val.


Du som valde de två understa korten, det här är en utmärkt vecka för friskvård. Lyssna på kroppen, och om du är sjuk vila. Gå inte till jobbet för att "ställa upp", prioritera din egen hälsa istället. Om du inte är sjuk, se till att fylla veckan med motion, frisk luft, god sömn och bra mat. Matro är viktigt, låt det ta tid när du äter.


Du som valde korten till vänster, gör ditt bästa för att inte stressa. När du är lugn i sinnet har du bättre överblick. Stress är också dåligt för ditt immunförsvar och den här veckan är det gott om virus och annat elände i omlopp. Hjälp kroppens försvar genom att varva ner, minska kraven, sova så gott du kan och äta mycket grönt.


Du som valde korten till höger, även om vädret kanske inte är så frestande i februari så mår du bra av att vara utomhus, särskilt när det är ljust. Den här veckan är frisk luft och motion extra viktigt. Naturupplevelser kan också hjälpa dig att bli av med stress och oro. Bland inomhusaktiviteterna är dans den bästa, tätt följt av yoga.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, din kropp behöver rörelse, undvik stillasittande. Och din hjärna behöver lugn och ro. Undvik situationer och människor som du vet går dig på nerverna. Även om det kanske innebär att du måste fatta en del själviska beslut. Unna dig att må bra denna vecka.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, försök leva i den rytm som din kropp föredrar. Varje människa har sina individuella behov av mat, sömn, beröring, värme och så vidare. Om du vet att du till exempel mår prima av varma bad eller tidiga morgnar, se till att ha utrymme för detta under veckan.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page