top of page

Veckans änglatips!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig.

Hej, Hanna här!


Veckans änglakort gäller för veckan 20-26/1.

Korten beskriver vad som skulle få dig att må bra, och handlar mer om dina val och mål än om yttre händelser. Att du väljer korten själv betyder att du ger ditt undermedvetna en chans komma till tals. Ibland, särskilt när vi är stressade, så lyssnar vi ganska dåligt på den där inte rösten.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan tolkningen av dina kort här nedanför:


Du som valde de två översta korten, den här veckan handlar om dina relationer. Närmare bestämt handlar det om att ta reda på vilka av dina vänner som tycker om dig även när du verkligen är dig själv. Om du är ärlig och uppriktig så är det nog en och annan vän som kommer att överraska dig, både positivt och negativt.


Du som valde de två understa korten, dina känslor behöver få komma ut. Om du har gått och burit på ilska, sorg, stress, rädsla eller andra negativa känslor så får du inte tillbaka balansen förrän du har vågat släppa ut känslorna i det fria. Det finns olika sätt att göra det på - terapi, samtal med vänner, bön, konstnärligt skapande.


Du som valde korten till vänster, det är viktigt att du vågar sätta ner foten när andra föreslår saker som är dåliga för dig - det kan handla om betungande arbetsuppgifter, ohälsosamma nöjen, mat som inte är nyttig för dig eller sysslor som någon annan än du borde sköta om. Värna om din egen hälsa och våga vara lite obekväm.


Du som valde korten till höger, lyssna på din intuition och ditt inre. Det finns saker som du behöver förändra men det kan vara skrämmande att medge att det är så. Nu är det dags att släppa alla förutfattade meningar och våga lyssna på den inre rösten. Kanske har du egentligen andra livsmål än målen du siktar mot? Släpp ut sanningen i ljuset.


Du som valde kortet högst upp till vänster och längst ner till höger, var inte rädd för konflikter och backa inte bara för att någon kan bli sårad om du är uppriktig. Ibland är det oklokt att vara försiktig och diplomatisk, särskilt om följden blir att du stänger in vad du egentligen känner. Även dina känslor och behov förtjänar utrymme.


Du som valde kortet högst upp till höger och längst ner till vänster, för dig handlar veckan om hälsa och energi. Din kropp behöver extra omsorg. Satsar du på en riktigt nyttig vecka så lönar det sig på både kort och lång sikt, så välj bort saker som är dåliga för kroppen och fyll på med sådant som hjälper dig att vara frisk. Glöm inte D-vitamin,

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

تعليقات


bottom of page