top of page

Varför trivs jag inte i huset?


Jag och min sambo umgås mycket med en av mina kolleger och hans sambo. De har nyligen flyttat och plötsligt vantrivs jag hos dem. Jag förstår inte varför, det är inget fel på huset alltså ingen konstig lukt eller något sånt. Jag har tänkt igenom allt jag kan komma på men kommer inte på vad felet är. Det är inte lika trevligt att äta middag där nu, jag känner mig helt spänd och irriterad.

"Väduren"


Svar: Det här kan bero på många saker och det låter som om du redan har tänkt igenom en hel rad av dem. Jag antar också att du inte brukar bli stressad av rutinförändringar eller miljöombyte, för då hade du säkert antagit att det var det som vantrivseln berodde på.

En undran är om du känner likadant i hela bostaden eller om det är platsen du oftast sitter på som känns fel, eller värst - om det är så, börja med att testa att byta plats. Men jag antar att det är hela bostaden som är "fel".


Det kan vara energin i bostaden som är annorlunda. Men det borde i så fall påverka alla och inte bara dig (om det inte är just din sittplats som är drabbad av dålig Feng Shui).


Jag vill snudd på utesluta spökerier och liknande saker, av det enkla skälet att det bara verkar vara du som reagerar (har du pratat med din sambo om det?) och om du hade varit känsligare än andra för sådana saker så hade du vetat det.


En psykologisk förklaring kan vara att du gjorde något som var riktigt avstressande i deras gamla bostad, och detta något är något du inte gör nu. Det kan vara någon liten handling som du knappt tänker på, till exempel att du hängde av dig ytterkläderna på ett visst sätt eller att det första du gjorde var något som fick dig att slappna av. Går du från hallen till samma rum som förut, alltså till exempel från hallen till köket eller från hallen till vardagsrummet? Ibland när vi upplever stress och ökad vantrivsel så är det i själva verket för att något som brukade få oss att slappna av har försvunnit ur vår rutin.


Tarotkorten säger att du kanske tittar på fel sak. Det ser ut som om det är en förändring på gång i ditt eget liv, en förändring som du behöver men som också stressar dig. Du tror inte att det kan vara så att det är därför din upplevelse har förändrats, och det bara råkade hända samtidigt som deras flytt? Taroten säger att stressen kommer att öka innan det vänder, men att du kommer att nå ditt mål.

82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page