top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Varför svek hon mig?

Fråga Tor och Hanna: Jag har ett problem som jag grubblat på en hel del och jag hoppas att ni har ett svar på. En god vän till mig svek mig innan mitt bröllop, det var meningen att hon skulle vara tärna på mitt bröllop. Hon svek mig på min möhippa och ljög för alla inblandade. Innan jag konfronterade henne så skaffade jag mig information från alla inblandade och det verkade som om mina andra vänner hade en helt annan version än hennes och hon skyllde på alla andra.

"MIA"


Trasig vänskap går att laga.

Svar: Även utan hennes födelsetid kan jag säga att ni har goda förutsättningar att vara goda vänner (det skulle bli ännu tydligare om hon råkade vara född före 10:25, svensk tid). Då är det svårare att veta vad som gick fel. Ibland syns sådant tydligt - osäkerhet, avundsjuka, ren obetänksamhet ... men i det här fallet är det mer oklart. Det skulle kunna vara ett utslag av rivalitet mellan er, eftersom ni på många sätt är motsatser och det skapar ofta en viss dragkamp. Att det sedan inte gått att reda ut, kan bero på att ni har svårt för att just lösa konflikter när ilskan väl finns där. Du har Mars i Skorpionen, hennes Mars är i Lejonet, ni är båda två väldigt bestämda och du är dessutom ganska långsint. Därmed inte sagt att du inte har rätt att vara arg just den här gången, bara du vet ju hur det kändes, exakt hur ont hon gjorde dig.

Mina tarotkort säger att hon gav efter för en vilja att göra dig illa, att "lära dig något" som hon troligen såg det just då. Korten säger också att det finns fler bottnar ändå; någon annan av dina vänner talar inte heller sanning helt och hållet, kanske av egna skäl eller kanske av bristande minne helt enkelt. Korten menar också att det är synd om er vänskap går förlorad, men att det inte är rätt tillfälle att ens försöka reparera den. Däremot längre fram, när alla parter fått nya erfarenheter och hunnit ångra både gärningar och hårda ord ordentligt

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page