top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Varför stämmer inte horoskopen på mig?

Hej och kul med nya sidan. Jag har en liten fråga. Jag är stenbock men det finns inget som jag läst om stenbockar som passar in på mej. Har ni någon bra förklaring till det?

/ En usel stenbock


Photo by Josh Rangel on Unsplash

Svar: Det beror på att du är född på hornet till Vattumannen, det vill säga att du har distinkta Vattumansdrag som blandar sig med dina Stenbocksdrag.

Från Stenbocken har du det seriösa och målmedvetna draget och eftersom Saturnus styr stenbocken och du dessutom har en Trigon mellan Solen i Stenbocken och Saturnus i Jungfrun är du dessutom noggrann med detaljer och gillar att ha långsiktiga framtidsplaner.

Vattumansdragen gör dig fantasifull och romantisk, artig och vänlig med en tro på att kunskap skapar basen till förändring och utveckling.

Att du sedan också har Månen i Vattumannen och Venus just precis inne i Fiskarna stärker dina intellektuella, innerliga (och kanske lite tankspridda) drag

Man brukar säga att man blir mer och mer lik tecknet man är på väg mot än det man är född i.

För de allra flesta betyder det inte så mycket eftersom man aldrig ”hinner” in i nästa tecken men för dig som är född precis på gränsen till nästa tecken kommer det att märkas ganska tidigt i livet.

Du är fortfarande alltid den du är innerst inne men du kommer mer och mer relatera till omvärlden och välja metoder att hantera människor som är mer lika Vattumannen än Stenbocken.

Vad gäller stora personhoroskop som utgår ifrån just exakt din födelsetid kommer horoskopen fungera perfekt men när du läser dags-, vecko- eller månadshoroskop i tidningar bör du snegla mer på Vattumannens horoskop och komma ihåg att du hamnar mitt emellan dem.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page