top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Varför lämnade han mig?


Varför har min själsfrände lämnat mig och vår dotter? Helt utan förvarning? Mitt hjärta är krossat.

"U F"


Svar: Får jag först säga att jag är hemskt ledsen för din skull. Att bli övergiven är alltid förfärligt, och det blir ännu värre om man har ett litet barn också.


Jag kan inte förklara hans skäl, tarotkorten tillåter mig inte att tolka hur någon annan känner - det blir så lätt missförstånd, det är svårt att hitta exakt rätt ord.

Vad jag däremot kan säga är att ni verkar ha haft helt olika bilder av framtiden. Din var praktisk och långsiktig, hans verkar mer ha varit styrd av drifter och känslor.


Korten säger att det inte är avgjort hur det kommer att gå, men att det som fanns tidigare är förlorat. Även om han skulle komma tillbaka till dig så är det bättre för dig att du betraktar det förflutna som ett avslutat kapitel. Det är hårt, inte bara för din hjärtesorgs skull utan också för att du plöjt ner så mycket arbete och möda i er relation. Men förändringen i sig är oundviklig; den har redan hänt.


Den goda nyheten är att du står stark. Det kanske inte känns så nu, men du har många möjligheter framför dig och det är du som styr vart du ska. Krossat hjärta eller ej, du klarar dig. Och det gör din lilla också, för hon har dig. Han är, när det kommer till kritan, inte navet i ditt liv eller något som du inte klarar dig utan.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page