top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Varför kommer just han till mig i drömmarna

FRÅGA TOR OCH HANNA: Hej! Skulle vilja ha hjälp med drömmar. Varje gång jag har det jobbigt dyker en gammal kompis (som jag var kär i ett kort tag i skolan) upp och hjälper mig. Det här har pågått i 25 år nu. Varför just han?

SarahSvar: Som jag tolkar din fråga dyker han upp i dina drömmar och inte i verkligheten.

Om det är så det är så har ditt undermedvetna valt ut honom som bilden av hopp och förändring. Man kan säga att han är en bild av de val du inte gjorde och av det liv du kunde haft.

Observera att det inte är ett liv med han det handlar om utan ett liv där du gjort andra val.

Som din drömguide gör det att det han säger till dig i drömmarna helt enkelt är ett annat sätt att se på dina problem – ett sätt för dig att bolla idéer och synsätt med en ”utomstående” som tror på dig och på vad som är möjligt för dig att göra och åstadkomma.

Att det varat så länge är också ett bra tecken eftersom det gör att du automatiskt på ett undermedvetet plan känner dig trygg när han dyker upp och det gör att du slappnar av och på ett sett får nya krafter då du på något plan ”vet” att det kommer gå bra – på samma sätt som det gjort förr.

Den här typen av drömband kan bli väldigt personliga så jag gissar att era drömmöten ibland varit ganska sensuella vilket också är helt naturligt men inte betyder att det finns en erotisk koppling mellan er i verkligheten. Närhet är ett väldigt vanligt uttryckssätt för det undermedvetna att visualisera känslor och handlar i princip alltid om förtroende och att överkomma fysiska hinder och i princip aldrig om sex. (drömmar som handlar om sex har helt andra och för det medvetna sinnet ofta rätt osexiga bilder).

Det finns en möjlighet att det skulle kunna vara mer än det jag beskrivit ovan men det kräver att du är hans drömguide på samma sätt som han är din. Om det är fallet finns det helt andra och mycket spännande slutsatser att dra men jag har inte sett många sådana fall så det är inget jag vill spekulera i

Det som är viktigt att veta är dock att de råd ”han” ger dig i drömmarna och de du kommer fram till i dem med all sannolikhet är bra råd.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page