top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Varför drar jag bara samma Tarotkort?

Jag satt hemma med några tarotkort. Jag bestämde mig för skojs skull att jag skulle dra ett kort ur högen. När jag hade gjort den en gång så blandade jag korten och tog ett nytt. Det visade sig vara samma kort. Efter att ha gjort det här några gånger och bara fått upp samma kort så tror jag att de har någon betydelse men jag vet inte vilken. Snälla hjälp mig med att få reda på vad kortet betyder. Måttfullhet stod det på kortet. Vet ni vad det kan betyda?

ingen signatur


Tarotkortlekar kan bli motvals om man inte behandlar dem med respekt.

Svar: Måttfullhet, det kort som också kallas Måttan eller Temperance, är ett kort som råder till tålamod, behärskning och just måtta. Kortet visar på ett behov av att vara noggrann och eftertänksam. Med tanke på det du berättar försöker taroten antagligen råda dig till att handla med större eftertanke. Men Måttan är också tarotens sätt att säga stopp, fråga inte nu, dra inte kort, fråga mig inte saker för skojs skull.

Taroten är en enorm källa till kunskap och man skall helst inte använda den utan att veta vad man gör eftersom det enda det kan leda till är att man tolkar budskapen fel. Eller som i ditt fall får en kortlek som på sitt sätt ber dig att sluta, i alla fall just nu,

Ett bra sätt att undvika att det händer igen är att ha en tarotbok av något slag till hands (eller någon som kan läsa korten) nästa gång du använder korten.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page