top of page
  • Skribentens bildTor

Varför drömmer jag om min killkompis?

Jag drömmer om min kompis, han har en tjej i verkligheten. men i drömmar så känns det som om det finns nåt mellan oss, han säger att han gillar mig, men att han inte vågar göra nåt, för han har en tjej och det, tycker synd om henne. Vi snackar mkt i drömmen, har det roligt osv. Jag har aldrig drömt om honom förut, men nu e det nästa varje kväll. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde ta er tid å svara på min fråga, för jag vill verkligen veta vad det betyder, om det betyder någonting.


drömmen är ett uttryck för längtan

Svar: Ja det betyder att du letar efter kamratskap och djupare förståelse i dina förhållanden. Att du jämför alla andra potentiella pojkvänner med din vän. Det betyder inte att han har de tankar för dig som han har i drömmen men det innebär att din bild av honom är mer innerlig än han troligen tror. Din dröm är ett uttryck för din längtan att verkligen dela ditt liv med någon snarare än att bara ha ett förhållande, men drömmen hamnar inte riktigt om honom, bara din bild av honom.

67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page