top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Varför drömmer jag att min pojkvän dör???

Fråga Tor och Hanna: Hejsan jag är en tjej som har mycket stress just nu i familjen och så och jag har en pojkvän som jag verkligen älskar. Vi har varit tillsammans i mer än ett halvår nu och han är jättesnäll. Vi har inga problem tillsammans eller så. Men det händer att jag drömmer att han dör och att han lämnar mig, han hittar nån annan och att han skyddar mig när någon vill döda mig (skjuta) mig. Sist jag drömde då fick vi ett barn hade ett jättebra liv ihop. Vi bodde i ett stort vackert hus, men sen i mitten på allt kommer någon, vet inte vem, och vill döda oss alla. Min pojkvän höll om mig och våran son och sa till mig att jag måste fly och jag skulle ta hand om hans son riktigt och vi skulle aldrig glömma honom om han inte kommer tillbaka. Senare satt vi i en buss på väg någonstans dit vägen leder men jag vet inte hur det slutade. Skulle ni kanske kunna hjälpa mig att tolka dom här drömmarna och vad dom betyder??? tack på förhand

"Ullis"Svar: I grunden är det här positiva drömmar. De visar att du verkligen har djupa känslor för din pojkvän. Att han dör i dina drömmar är tecken på två saker. Dels att du "prövar" idén att leva utan honom och dels beskriver det att det finns sidor hos honom som du inte riktigt har koll på. T ex kan du titta på honom ibland och komma på att du egentligen inte alls vet vad han tänker. Den sista drömmen är en tankeövning inför att ni kanske skaffar gemensamma ansvar som du blir lämnad ensam med. Det är din hjärnas sätt att fråga och kontrollera hur mycket du skulle klara att bära två personers börda själv. Min gissning är att det här bottnar i skilsmässor i din omgivning. Att de band som borde varit eviga bryts och det gör att du är tvungen att fråga dig själv hur det skulle vara för dig om den du litade på bara försvann. Dina drömmar handlar om att din hjärna försöker hitta vägar ut ur de problem som finns runt dig, de förebådar inta att något sådant är på väg att hända. Tvärt om om du inte hade ett förhållande som var värt att skydda skulle du inte drömma den här typen av drömmar

248 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page