top of page
  • Skribentens bildTor

Varför är ofta viktigare än vad.

Hej! Har fått så många budskap som pekar mot att jag ska "syssla med djurkommunikation och/eller ta hand om och lära mig av träden skogen. Kan ni se om det är min uppgift här på jorden? Ser ni vem som är mitt totemdjur? Min huvudguide? Tacksam även om får upp lite. Ha det så underbart!

Christine


Svar:

Ärkeängeln Raphael är inte din guide utan mer ett föredömme och en förebild. Hans värderingar ger dig styrka när du behöver riktning och mod.


Du har gått igenom en tid, ett år, som borde varit utvecklande för dig men som varit mer åtstramande och det har lett till stress och en känsla att livet inte är på väg åt det håll eller i den hastighet som du hoppats, trott och förtjänat.

Du behöver en nystart och en ny väg framåt och det är här naturen kommer in. Att jorda dig med dina basvärden och din baspersonlighet är det som skapar utrymme för utveckling. Din framtid för din egen del är två delad. Att öppna dig för intryck ger dig en ny källa till insikt att ösa ifrån men det krävs också att du använder den vist och det innebär att den insikten behöver spilla över även till icke magiska, vardagliga åtaganden.

Kort sagt – att vara den raka, stolta och ärliga människa du är vare sig det handlar om relationer, arbete eller innre växande.


Ditt Totemdjur är Häst.

Din huvudguide är månen (tänk tarotkortet Instinkt, känslor, passion)

Din själsliga ledsagare är Raphael

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page