top of page

Varför är det alltid Vattumän?


Jag har en astrologifråga. Varför är så många i mitt liv Vattumän? Framför allt som jag har varit ihop med eller mycket god vän med. Jag är Jungfru och ska väl inte passa ihop med Vattumannen alls, eller?

"S"


Svar: Du har helt rätt, Jungfrun och Vattumannen är ingen vanlig matchning. Men tittar man närmare på ditt horoskop så upptäcker man att både Venus och Merkurius ligger i Vågen, så din humor, din kreativitet och din syn på kärlek är mer typiska för Vågens tecken. Sedan har du Månen i Lejonet, och det betyder att du känner dig trygg tillsammans med just Vattumän samtidigt som du upplever dem som spännande, att de tar fram sidor hos dig som du kanske inte visar så ofta.


Att du i grund och botten ändå är Jungfru innebär dock att sådant som styrs av Solen kanske inte fungerar så bra med Vattumän. Till exempel kan vardagsliv och tidsplanering krångla. Och du kan också känna att du inte blir tillräckligt sedd och bekräftad, särskilt i kärleksförhållanden. Jungfrun trivs med praktisk bekräftelse och det ger Vattumän sällan, de kommer hellre med kommentarer än med en present eller ett handtag. Och du kan mycket väl uppfatta en del av kommentarerna som kritik, inte uppskattning. Du är inte så förtjust i att andra kommenterar dina projekt och det är lätt hänt att du upplever att de letar fel snarare än kommer med något konstruktivt.


Om du skulle ha ännu en relation med en Vattuman så rekommenderar jag att ni har något stort gemensamt projekt eller delar ett intresse (ett man aktivt utövar, inte ett man bara passivt gillar). Det kan överbrygga den där "luckan" mellan era soltecken. Det kan också hjälpa om ni lyckas hitta det där smultronstället som är bara ert, det gemensamma fyndet - troligaste stället att göra det på är någonstans i Italien eller Grekland, med tanke på respektive soltecken.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page