top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vardagsrutiner gör det lättare att bli med barn

Hej, jag undrar om jag och min sambo kommer att få några barn tillsammans? och hur våran framtid ser ut?

Jag är Skorpion och har nyligen slutat med p-piller för att kunna bli gravid. Längtar så mycket efter barn. Snälla svara!!

Många kramar

"Klacken".


Photo by Juan Encalada on Unsplash
Förändringar stör havandeskapschanserna

Svar: Hej, det kommer nog att gå bra men det kan ta lite tid efter det att man slutat med p-pillren innan kroppen hittar tillbaka till sin naturliga hormonbalans. Det gör också att du inte behöver bli det minsta orolig för att något är fel om det skulle dröja några månader - eller faktiskt till och med något år - innan du bli gravid.

Jag skulle gärna vilja säga så mycket mer men du gav mig inte din födelsetid (timme och minut) och utan den är det svårt att bli mer specifik för utan dem kan jag inte fastställa din Ascendent och utan Ascendenten vet jag inte när du troligast blir mamma.

Det jag kan säga är följande: Ditt horoskop innehåller inga aspekter som stör ett havandeskap i sig men ju stabilare och "vanligare" liv du för desto större chanser har du att bli med barn. Eller i rakare ord. Större förändringar, stress och mycket liv och rörelse runt dig stör din hormonbalans och därmed din menscykel och ägglossning. Så du blir troligare med barn någon gång i vardagslunken än på semester resor. Lycka till med familjen

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page