top of page

Var träffar jag kärleken?


Jag är nyfiken på kärleken i mitt liv och var det är störst sannolikhet att jag träffar kärleken?

"ES"


Svar: Ditt horoskop ger inget enkelt svar på frågan, eftersom ditt sjunde hus är tomt (något som tyder på att det finns många saker i ditt liv som är viktigare än att ingå i en parrelation) men samtidigt hade Venus just stigit över horisonten när du föddes, vilket innebär att kärlek och medkänsla är din ledstjärna och något som du konstant eftersträvar, och är beredd att offra mycket för. Det kommer säkerligen att finnas gott om kärlek i ditt liv och minst en riktigt storslagen romans, men exakt var och när kärleken slår till är svårare att se. Ganska troligt träffas ni hos gemensamma vänner (eller att din stora kärlek är en av dina vänner), i vart fall är det sannolikt ingen främling utan det är någon som du har något band till sedan tidigare. En annan fråga är vilket stjärntecken det handlar om - i sannolikhetsordning: Skorpion, Oxe, Stenbock, Fisk, Kräfta, Vädur.


Tarotkorten beskriver din stora kärlek som äldre än du, en människa som har genomgått många svåra förändringar i sitt liv och antingen har brutit med sitt förflutna eller förlorat det. Men korten säger också att det finns mer än ett alternativ. Det är ganska ovanligt, det brukar vara så att man har en enda riktigt stor kärlek eller ett "vanligare" kärleksliv, men du verkar ha mer än en "ödesmatchning". Den som taroten föredrar (den lite äldre) träffar du troligen i antingen ett andligt sammanhang (det skulle till exempel kunna vara på en seans, i något kyrkligt sammanhang, i en tarotbutik) eller medan du håller på med någon form av hjälpverksamhet, vård eller välgörenhet.


Andra alternativ inkluderar en besvärlig men het passion (jag tror att den personen är allt annat än ledig) som du troligen träffar på en kurs eller resa, en stor kärlek som du har känt i tidigare liv och kärleken från den gången skulle kunna få nytt liv (men ni passar inte särskilt bra ihop som de människor ni är nu), en lite galen äventyrlig typ som hela tiden är på resa, och en väldigt materialistisk och konservativ man som du skulle kunna vara den stora kärleken för (men jag tror inte att han någonsin skulle kunna vara din stora kärlek).


Det finns helt enkelt väldigt många tänkbara livsöden för din del. Storslagen kärlek i någon form finns i nästan alla tror jag, men tärningarna rullar fortfarande och det är långt ifrån avgjort hur det ska gå. Naturligtvis påverkar detta också i hög grad av vad du själv väljer att göra. Med tanke på både kort och horoskop så verkar föreningsliv, gärna ett som innehåller någon form av välgörenhet eller goda gärningar, eller också någon andlig hobby, vara den säkraste vägen om du vill öka chansen att springa på den stora kärleken relativt snart.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page