top of page
  • Skribentens bildTor

Var ligger min kärlekslycka?

Mitt liv är i kaos. Jag är nämligen kär i en kille på jobbet, det har jag varit i snart ett år. Det enda jag vet om honom är vad han heter och var han bor och att han har barn och sambo. Jag har aldrig pratat med honom, det skulle jag aldrig våga. Jag är för blyg för att ta kontakt, men jag blir alldeles knäsvag när jag ser honom. Jag är gift och har barn. Vi bor i villa. Jag har inga kärlekskänslor för min man längre, dom känslorna har varit borta ganska länge, men jag känner fin vänskap så därför har jag inte lämnat honom än. Vill inte såra, men jag mår väldigt dåligt när jag lever så här. Jag undrar om du kan se en framtid med jobbkillen. Jag känner just nu att jag inte vill kämpa för mitt äktenskap. Hjälp mig med råd så att jag kan känna frid i sinnet. Hoppas på snabbt svar.

"Myran"


Svar: Du och din man har mängder av gemensamma nämnare. Det är inte ofta man hittar två personer vars horoskop har så mycket att ge varandra. Här syns också skälen till att du vill lämna honom och vad som drar dig till killen på jobbet. Den trygghet som han erbjuder dig har varit väldigt bra för dig, men

Ett svårt val väntar dig

, leka och utvecklas. Det gör att du, som också är den trogna och noggranna sortens människa har hittat en ny kärlek i ditt hjärta, innan du gått ut och bejakat dina utåtriktade sidor i verkligheten. Jag har ju inga datum på honom men mina tarotkort ger det inte mycket hopp. Om ni blir ihop skulle han inte ge dig det du hoppats på. Han är heller inte intresserad av att offra det han har för något annat just nu och du skulle stå utan vare sig kärlek eller trygghet. Därmed inte sagt att du till varje pris måste hålla kvar vid den man du har. Både du och din man förtjänar att se framtiden an med öppna ögon. Du målade upp en bild av kärlek någon annanstans för att få en språngbräda som gjorde det rätt att lämna det liv du har. Sedan blev du förälskad i bilden du gjorde. Den har ingenting med verkligheten att skaffa. Visst finns det ny kärlek där ute men inte i honom och inte på det sättet. Din man känner säkert att något fattas er emellan men behöver dig så mycket att han hellre låtsas som ingenting än riskerar att provocera dig så att du lämnar honom. Lite ärlighet är det ni behöver. Lämnar du honom går du inte in i en annan famn. Du går ut i otryggheten och där kanske du hittar en ny kärlek. Stannar du utan att göra någonting förtvinar din livslust så småningom och du kommer aldrig att bli helt lycklig i själ och hjärta. Ni måste våga se på varandra och prata om vad ni har, vad ni vill ha och vad som fattas er. Ni måste tillsammans antingen åter hitta glöden mellan er eller gemensamt gå era vägar var för sig. Ta gärna hjälp av andra. En familjeterapeut kan t ex hjälpa ganska långt. Bygg nytt eller bryt ordnat och med öppna ögon så kan ni båda få vackra och starka liv. Riv ner eller fly hals över huvud så kommer ni båda att förlora och ingen av er kommer att få det ni söker efter.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page