top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var finns mitt recept?

Fråga Tor och Hanna: Jag är en mamma på drygt trettio som kämpar med en envis övervikt. Jag lyckades ganska bra ett tag och löste därför aldrig ut mitt receptet som jag fick. Nu skulle jag vilja göra ett ryck med vikten men kan inte hitta receptet. Kan ni hjälpa mig att se var jag stoppat det?

Mulliga Märta


Receptet sitter uppsatt någonstans, troligen med en magnet eller klämma.

Svar: Du har lagt bort receptet. Det är inte slängt men det ligger där du har telefon nummer och adresser. Den ligger bland andra lösa lappar, möjligen är den uppsatt med en klämma? kan vara en nål eller en magnet också. Jag hoppas att du kan hitta receptet, Går inte det så får du gå till läkaren och förklara att du tappat det, då får du ett nytt

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page