top of page

Var detta min drömpartner?


Kan inte släppa tanken på att min förra partner kanske var min drömpartner. Jag gjorde slut pga otrohet men allt annat var faktiskt bra. Gjorde jag bort mig som inte förlät?

"Svartsjuk"


Svar: Innan jag ens tittat på kort eller horoskop - nej, en människa som sviker så grundligt är inte din drömpartner. Jag säger inte att man inte kan förlåta otrohet och fortsätta tillsammans (eller det sämre alternativet, man förlåter inte men fortsätter vara ihop ändå) men det finns inte en chans att en partner som gjort så mot dig är din drömpartner. Det skulle förutsätta att du förtjänar att din partner går bakom ryggen på dig och det gör du självklart inte.


En titt på era horoskop avslöjar att ni delar intressen och humor, och att detta är någon du känner dig trygg hos (vilket rimligen gör sveket extra illa). Däremot har ni väldigt olika uppfattning om hur man löser konflikter (du vill prata, ditt ex vill inte prata) och om hur en romantisk relation bör se ut (du vill ha trygghet och gemensamma projekt, ditt ex vill ha frihet och föredrar att leva så oberoende av sin partner som möjligt).

Även på andra sätt är ni olika, du är en aning reserverad och håller oftast dina känslor för dig själv (utom just med dina allra närmaste) medan ditt ex däremot gärna följer sina impulser och agerar ut sina känslor så att alla ser dem.


Ska jag vara ärlig så var nog det som höll ihop er relation att du kände dig sedd och bekräftad, att er vardag ofta fungerade bra (samma intressen) och att du är väldigt lojal så när du väl har bestämt dig för någon så satsar du verkligen allt.

Med astrologin som måttstock så behöver du inte oroa dig. Detta var inte din drömpartner, långt ifrån.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page