top of page
  • Skribentens bildTor

Var är pengarna?

Hej! Jag är en stenbock som har vid en lägenhetsrenovering i förra året blivit av med pengar, närmare bestämt 2000 kronor. Till saken hör att jag var tillsammans med en kille vid det tillfället som jag inte riktigt litar på. Är det han eller någon hantverkare som tog mina pengar eller är jag bara tankspridd och handlade upp dom på något jag inte minns? Tusen tack på förhand "Linda"


Var tog pengarna vägen

Svar: Jag vet att pengarna som sådana inte finns längre. Någon har köpt upp dem. De blev troligen stulna för det var inte du som handlade för dem. Mitt intryck är att du (eller någon annan) la dem så att de inte skulle försvinna och att de blev tagna vid ett senare tillfälle. Det tog ett par månader innan pengarna användes. Ledsen att jag inte kunnat hjälpa dig mer.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page