top of page
  • Skribentens bildTor

Var är mina smycken

Hej. Har förlagt en del smycken och undrar om ni kan hjälpa mig att hitta dom? Hur funkar det isåfall och vad kostar det?

Mvh Agneta


Svar: Alltid roligt när det kommer in nya frågande och vi får tillfälle att tala om att vår frågelåda alltid är gratis.

Vill man så har vi en del extratjänster (som fri tillgång till alla svar hela tiden, möjlighet att få svar per mail och tillgång till telefonsittningar med mig och Hanna samt kunna läsa låsta artiklar mm, mm) alla dem kommer man åt om man blir PREMIUM medlem (99kr/månad och då ingår alla tjänster till det priset.

Svaren hittar du på här på sidan och vi länkar till de flesta svar från vår FB plattform. Vi behandlar alla frågor exakt lika dant och det gör att vi svara på så många vi hinner och drar ordningen som vi svarar på slump. Efter 48 timmar suddar vi alla inkomna frågor så har du inte fått svar inom 48 timmar så hann vi inte fram till din fråga men då kan du skicka om den igen till dess att vi drar den.

Det var nog allt – jo en sak till – vi tar bort all information som kan identifiera frågeställaren innan vi lägger upp svaren och suddar all information du som frågare har sänt oss efter vi har svarat – din rätt att vara anonym är viktig för oss och det gör att det kan vara smart att lägga till en nick eller en pseudonym som signatur så att du lätt känner igen din fråga (en del får vi ändra rätt mycket för att det inte ska gå att känna igen)

Nu till svaret på din fråga: Jag vet inte om du förlagt alla på samma gång eller inte för de befinner sig under alla omständigheter på olika platser. En del verkar inte ens vara hemma hos dig.

Någon du har en nära relation till har ledtrådar som kommer göra det lättare att hitta smyckena.

Hitta saker kan vara knepigt men det blir lättare om jag har en allmän beskrivning av föremålet(en) och att den som frågas talar om när hen är säker på att sakerna var på rätt plats senast. Det spelar ingen roll om det var för 15 dagar eller 15 år sedan det ger mig en startpunkt så att jag följer rätt föremål – ofta finns det dubbletter (som nycklar till exempel) och då lönar det sig att jag hittar rätt grej, den som är borttappad och inte dubbletten du vet var den är,

Jag hoppas du hittar dina smycket.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page