top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var är min Nefertite berlock?

Fråga Tor och Hanna: Jag har tappat bort en guldkedja med ett berlock som avbildar Nefretite. Jag har letat överallt hemma men kan ej finna detta halsband. Mina tankar går till detta öde hela tiden. Fick detta när min dotter föddes, så det är väldigt värdefullt för mig. Snälla kan ni finna detta till mig så vore jag överlycklig för jag kan inte tänka på något annat just nu. Jag förlorade det innan jul tror jag. Tackar på förhand.

"Anne-marie"


Svar: Den kommer tillbaka men den här typen av smycken som mer är som amuletter än egentligen bara smycken har lite av sin egen vilja. Just nu är det inte meningen att du ska hitta den, snart blir det bättre timing så den dyker upp av sig själv på några veckor.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page