top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var är min kudde???


Jag kan inte hitta min huvudkudde till sängen. Den har varit borta i några månader nu och jag har letat överallt i huset. Det är bara så märkligt, hur kan en hel huvudkudde försvinna? Jag har nog lagt åt sidan när jag fick en allergivänlig kudde att prova, men den var inte bra för min nacke så nu vill jag byta tillbaka. Känns lite löjligt att bry sig så mycket över en kudde som jag bara kan köpa ny, men det är frustrationen kring det hela som är jobbigt, att en hel kudde bara försvinner.

”NN”


Photo by twinsfisch on Unsplash
Den finns bland andra sängkläder

Inledningsvis - jag förstår exakt - och jag menar exakt - hur du känner. Jag har nämligen 2 mycket tunna kuddar som tillsammans ger mig en kudde som när jag viker dem rätt stöder min nacke så att jag kan sova gott. Jag fick för mig att jag kunde byta dem mot en neoprenkudde gjord för folk med det som verkade vara mina behov. HA - en natt med den och jag ville byta tillbaka men då var min kudde (den ena) borta. Det tog mig en timmes letande innan jag lugnade ner mig och helt enkelt gjorde mitt jobb och gick rakt på den. (Den var så smal att den glidit ner mellan sängen och väggen och satt fastklämd där). Hela incidenten fick mig dock att tänka efter och komma fram till att det jag behövde inte var MIN kudde utan TVÅ kuddar som var suuuuper tunna och tillsammans blev "min" kudde. Sedan dess har jag med stor framgång bytt "min" kudde nån gång vart annat år genom att köpa två av Jysks billigaste kuddar (som är exakt i samma rätt tunna och värdelösa och kostar 30 spänn styck). Nu till dig. Din kudde ligger inte mellan sängen och väggen men väl inlagd i skåpet där du har påslakan (troligen i ett påslakan). Om du har barn kolla bland deras grejer för det verkar vara ett rätt färgglatt påslakan. Hoppas du hittar din kudde snabbt med värme och stor medkänsla

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page