top of page
  • Skribentens bildTor

Var är min förlovningsring???

Fråga Tor och Hanna: Sent i höstas tappade jag min förlovningsring. Jag hade varit i skolan och körde därefter direkt till träningen. När jag var klar med den upptäckte jag i samband med att jag skulle duscha att ringen var borta. Jag blev helt knäckt! Ägaren till gymmet kände i avloppet till duschen om den kunde vara där, men ack nej. Jag frågade dagen efter i skolan om någon sett ringen, men inte. Jag har letat i bilen men inte hittat den där. Jag tycker jag tittat på de mest osannolika ställena utan resultat. Det var kallt den dagen och jag som blir kall om fingrarna hade handskar på mig. Jag tror att jag har tappat den i samband med att jag tog av mig handskarna. Fingrarna mina blir mindre i kylan. Idag har jag en ny ring, för jag tänkte att jag aldrig hittar den (den är i en mindre storlek så att den verkligen sitter!). Trots allt är det den borttappade ringen som betyder mest för det var ju den min sambo satte på mitt finger. Skulle vara roligt om ni kunde hjälpa mig. Man funderar ju ändå var den tog vägen. Hoppas på att få svar.

"UH"


Chansen att du springer på den som har ringen är tyvärr liten

Svar: Jag har intrycket av att du tog av dig ringen själv för ett ögonblick någonstans den dagen. Troligtvis på gymmet. Sedan blev du distraherad av något och när du sedan tänkte på ringen igen var du redan en bra bit ifrån den. Den har blivit upphittad och någon bär den på sitt finger. Det gör att chanserna att du får tillbaka den är små. Personen som har ringen stal den inte utan hittade den. Det gör att om du träffar den som bär din ring så lär du få tillbaka den utan knot när du väl förklarat att den är din och bäraren förstått att du talar sanning. Ringbäraren kommer att känna sig väldigt storsint men förtjänar ändå något litet tack för sin storsinthet om och när du fått din ring tillbaka. Men som sagt chanserna att ni springer på varandra och du ser ringen är inte så stora.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page