top of page

Vanor kan stå i vägen för nya äventyr


Jag vill bara veta lite allmänt. Vore roligt om någonting spännande skulle hända snart.

"LK"


Svar: Du är Oxe och det är nog många Oxar som tycker att det har varit lite segt ett tag nu. Du får dessvärre hålla ut lite till. I december blir det mer fart på både kärlekslivet och jobbmotivationen, chansen att det händer nya roliga saker går också upp. Det börjar peka åt rätt håll redan 26/11 men just för dig märks inte så mycket förrän 4-5/12 ungefär, eftersom du är född en bit in i Oxen (april-Oxar märker förändringen lite tidigare än maj-Oxar).


Tarotkorten säger att du kan göra en hel del själv, till exempel missar du många möjligheter för att du har så många vardagsrutiner och vanor att du inte hinner testa något nytt. Det kan löna sig att granska schemat lite och kanske ta bort vissa saker, åtminstone somliga veckodagar, så att du får tid och energi över till att vidga vyerna en smula. Korten säger också att ditt kärleksliv är på väg att få ett rejält uppsving men att du måste bejaka det lite, annars kanske det inte blir något av det.


Om du fyller livet med saker som är lite småtrevliga och bekväma så finns det inget utrymme för äventyr. Så börja med att avstå från en del av vardagspysslet.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page