top of page
  • Skribentens bildTor

Vad vill han???

Träffade en kille under slutet på förra året han valde att backa för att han inte va redo, men har efter det vart den som hör av sig säger inte så mycket är mest skämt el att han gillar saker. Men har stenkoll på mina sociala medier. Men jag höll mig tyst och borta i början men han har fortsatt och har väl vart ganska tillbax jag skickar liksom inget till han. Så min fråga är, tror ni att han ångrat sig men vågar inte ta upp kontakten igen??

”Vad vill han?”


Svar: Om vi tittar på era horoskop så är ni oppositiva till varandra. Det innebär att ni ofta kommer till ungefär samma slutsatser men från helt olika utgångspunkter. Ni skulle kunna komplettera varandra men också hindra varandra från att växa. Att bilda en relation med någon från sitt teckens astrologiska motpol kan vara relativt komplicerat men när det går blir det de starkaste, mest långvariga och jämlikaste förhållanden man kan hitta.

Problemet för er är mycket riktigt vägen dit.

Jag har svårt att se att han ”inte var redo”. Det är snarare så att han inte var redo för konsekvenserna men absolut inte redo att släppa dig (vilket märks på hur han beter sig nu) Jag måste dock säga att hans beteende är lite besynnerligt för en Skytt för de brukar vara mera rakt på sak. Det verkar som om han försöker ta upp kontakten men att han är ute efter en mycket specifik respons från dig.

Att han på något sätt upplever att du ska säga eller göra något som bekräftar honom.

Det är definitivt fel väg att gå.

Han vill uppenbarligen ha en relation med dig och även om han inte vill det så får han inte ut dig ur sitt huvud och sitt hjärta.

Dock är det inget bra skäl för dig att gå runt och vänta på honom.

Är du intresserad så tala om för honom att du vill prata med honom men att det faktiskt är han som ska ha något att säga. Han gick sin väg så det är han som ska inleda vägen tillbaka.

Ge honom en chans om/när han vill gå den vägen men bara en för kan han inte ens få sig att göra rätt en gång är det ingen idé.

Ge hela projektet en tidsram också (som du inte behöver eller ens ska säga till honom). En lagom tidsram är – tills du börjar dejta någon annan på allvar!

Han kan visserligen vara värd att pausa ditt liv för men det är vad du ska vara för honom också så visar han genom det han – inte – gör att så inte är fallet, gå vidare.

Ni har riktigt goda chanser att bli ett fantastiskt par – men bara om han vågar ta steget ut i det okända.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page