top of page
  • Skribentens bildTor

Vad väntar mig och barnen i framtiden?

Hur ser det ut för mig i framtiden ang. jobb, boende , hälsa och relationen? Undrar också hur det går för mina barn?

Catarina


Det blir mer spännande för dig än för dina barn

Din framtid: I Stort väntar ett mycket händelserikt år. Fram till mars kommer det vara en del besvikelser. I första hand sådant som verkar bra men inte blir av eller inte ger så mycket som du hoppas. Det handlar främst om arbete men också om vänskapsband och framför allt resor och gemensamma upplevelser. Sedan vänder året och det mesta lyfter. Om du är intresserad av nya arbeten och gärna lite utanför det och där du jobbar kommer det finnas många alternativ fram mot sommarkanten och det håller i sig under hela året och även 2022. Det kan vara spännande och lönsamt att titta på möjligheter utomlands också för där finns bra jobb chanser med bra betalt.

Hälsomässigt vore det också ganska bra med värme och en bra blandning mellan jobb och aktiv avkoppling. Du är i stora drag frisk under det kommande åren men har en tendens att hamna i negativa spiraler och om tankarna får löpa på fritt kan det leda till stress och oro. Därav aktiv fritid – att göra sånt som stimulerar motverkar detta och får dig att må bättre generellt.

Relationer – December till mars blir jobbigt inte bara i allmänhet utan särskilt när det kommer till relationer. Det kan bli stökigt i de du har och nya leder oftare till besvikelser än tillfredsställelse. Det vänder också framåt våren så räkna med en rätt trevlig kärlekssommar.

Boende – inga större ändringar om du inte aktivt söker dem (med undantag för om du tar jobb utomlands såklart).

Barnen: För den äldre väntar några rätt vanliga och, om man ser till ödesbestämda saker, rätt ospännande år. Hen har gått in i en ny livsfas för ett par år sedan och har en del framför sig innan hen känner att allt är på plats och kollen sitter. Det finns en hel del detaljer naturligtvis men i stora drag rullar det på. Det hen sätter upp som mål kommer infrias så länge de faktiskt är mål hen vill uppnå.

För den yngre blir det lite mer spännande och här är det ett starkt växande samhällsengagemang .som kommer betyda mycket. Korten talar också om dramatiska förändringar av kärlekslivet som kommer ta lite tid och leda till väldiga, känslostyrda, livsval.

Inte heller här säger stjärnorna mycket om olyckor eller ödesbestämda motgångar.

Så det ser ut att bli roliga och bra år som väntar.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page