top of page
  • Skribentens bildTor

Vad ska jag satsa på?

Vad ska jag satsa på för karriär? Ska jag utveckla mitt andliga intresse för det mediala? Hypnos är jag intresserad av och även gått kurser i healing. Men vet inte? Ena hållet drar åt att bli egen dagmamma och andra hållet åt det andliga. Är undersköterska men känner inte att jag vill vara kvar inom hemtjänsten i flera år till..vad är mitt syfte egentligen. Vad är meningen att jag ska jobba med?

N


Andlighet utan koppling till det kroppsliga riskerar att lämna dig rotlös.

Svar: Det finns ingen mening och avsikt med att ha ett specifikt jobb för dig det som är viktigt är varför du gör det du gör inte vad du gör.

Du behöver antingen ett arbete som gör dig hel och ger dig mening eller ett liv utanför arbetet som gör det och ett jobb som i första hand är en försörjning. I den bästa av världar kan de två sakerna bli ett men det enda du egentligen måste undvika är ett arbete som dränerar dig på livskraft och styrka.

Att du nu står och väger är förståeligt givet var i livet du är och du behöver en nystart och en kontakt med högre och inre värden. Du är oerhört duktig på att arbeta med människor och ge dem stöd, lättnad och riktning så att arbeta med andlighet är inte dumt men det bästa är om du kan kombinera det med att praktiskt hjälpa andra också. Att utbilda dig till arbetsterapeut, massör eller akupunktör ger en bredare inramning på ett möjligt arbete med healing, meditation och andlighet.

Bara själ riskerar att bli nästan lika trångt som om du arbetar med bara kropp som nu. Du fungerar bäst när du får arbeta holistiskt med hela människan i centrum och det gör att en för snabb sväng in i det andliga som försörjning kan begränsa dig. Det är bättre att börja utveckla den sidan med det världsliga som grund.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page