top of page
  • Skribentens bildTor

Vad menar han?

Jag träffade en kille genom jobbet som är väldigt seriös i allt han gör. Det började jättebra och vi träffades lite då och då. Jag separerade p g a/tack vare honom efter många års samboskap med en dotter tillsammans. Jag har aldrig varit så säker som jag är nu på att detta är mannen i mitt liv. Han har även haft ett längre förhållande som tog slut i ungefär samma veva som mitt. Nu hör han av sig mer och mer sällan, men varje gång vi träffas så talar han om att han har längtat och tänkt på mig och allting är perfekt. Men sedan så kan det dröja lång tid innan han hör av sig igen. Jag är äldre än han men han verkar inte tycka att det spelar någon roll, inte heller att jag har barn verkar vara något bekymmer. Mitt problem är att jag efter varje gång vi har träffats blir förvirrad när han inte hör av sig. Vi hade en period för ett par månader sedan där han sa ärligt att som han kände det så ville han inte att vi skulle fortsätta träffas, men han ville att vi skulle ligga lågt i 2-3 veckor för att han skulle få tid att tänka. Efter exakt 3 veckor på dagen hörde han av sig och vill att vi skulle träffas. När vi träffades så var allt perfekt och han sa att han hade behövt dessa tre veckor. Till vad kan jag inte förstå, för nu har det gått nästan tre veckor igen men han har inte hört av sig. Hur skall jag tolka detta? Är hans beteende känt för en kräfta? Vad göra? "Säker på min sak"Svar: Kräftor kan ha en tendens att inte vilja göra slut, utan dra ut på förhållanden som de i praktiken redan har avslutat. Det kan vara det du råkat ut för. När jag jämför era horoskop ser ni ut att ha en bra chans att passa ihop, dock. Ni har Månen i samma tecken (Lejonet) så ni har ungefär samma känslomässiga behov (bra och dåligt, det ökar oftast förståelsen och attraktionen men kruxet är att den som har en Lejonmåne behöver få stå i centrum väldigt mycket, och där finns det bara rum för en person). Era Soltecken matchar, och din Måne passar med lite ansträngning ganska hyfsat med hans Soltecken dessutom. Ni har också likartad humor och ni borde lätt kunna hitta gemensamma intressen. Men ni ser väldigt olika på kärleken. Han vill att den skall vara gränslös, fri och obunden, lekfull, kamratlig - medan du däremot vill att den skall ha ramar, syfte, mening, vara något att bygga på. Du vill veta vad du satsar på. Han vill chansa. Det kan vara där skon klämmer. Att det blivit illa just nu kan delvis bero på Venus, som befinner sig i Vädurens tecken - ansträngande för just Kräftor. I så fall finns det gott hopp om att situationen avgörs, förhoppningsvis till det bättre, när Venus når era månpositioner i September. Jag vet inte om jag egentligen vill ge dig rådet att avvakta eftersom det låter som om er relation är på väg åt fel håll - det är mycket möjligt att det skulle löna sig bättre att tala allvar med honom nu med en gång - men kanske kan det ändå vara till viss tröst.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page