top of page
  • Skribentens bildTor

Vad känner han nu?

Hej! Jag hade en romans eller vad man nu ska säga med en kille som avslutades för några år sedan! Det var en jobbig relation och han hade dessutom en sidorelation fick jag veta därav jag avbröt vår relation. väldigt hastigt, besviken och ledsen såklart över att han inte varit ärlig!! Vet att han gift om sig nu men undrar lite vad han tänkte egentligen om sina känslor för mig? Han var väldigt inåtvänd och svår att prata med gällande detta! han sa många gånger att han var rädd för att bli sårad! Jag skulle egentligen avbrutit relationen mycket tidigare än vad jag gjorde!

A


Svar:

Låt oss börja i rätt ände – hans känslor för dig var äkta och på många sätt saknar han dig fortfarande. Särskilt ditt temperament, ditt intellekt och din humor. Däremot fanns det annat (inte minst det praktiska) som gjorde att han ansåg sig ha rätten till att tillåta sig att ta sig friheter med trohet, laster och er relation.

Sen finns det en sida till. Skälet till att han inte vill prata är inte att han är särskilt inåtvänd eller att han är rädd för att bli sårad – det handlar om att han är rädd att ta ansvar, särskilt för sina egna känslor och handlingar.

Det tråkiga är att er relation haft goda chanser om omständigheterna varit annorlunda MEN den stora skillnaden i hur ni ser på era respektive möjligheter och rättigheter i relationen var inte på väg att gå över och skulle inte ändrats med andra omständigheter. Det hade sett annorlunda ut men ni hade sprungit in i samma hinder – bara ett par år senare. Så kärlek är inte alltid tillräcklig om man ser på kärlekens pris lika olika som ni fortfarande gör.

Att tänka på det goda och det ni delade i ljusa färger är inte fel men det är det förflutna och det finns ingen väg framåt för er som par oavsett omständigheter.

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page