top of page
  • Skribentens bildTor

Vad känner han för mig

Ni skulle göra mig mycket glad om ni kunde hjälpa mig med ett problem som jag har... det är så att jag har varit kär i en kille en längre tid nu, närmare bestämt sen första gången jag såg honom ... jag tänker på honom hela tiden och när jag sover så drömmer jag om honom ... det är jobbigt för jag vet inte vad han känner för mig ... och jag vågar inte fråga honom ... jag ser honom inte så ofta nu för tiden heller ... vi känner inte varandra så bra egentligen ... vi har snackat med varandra några gånger ... men det var ganska länge sen ... nånting inom mig säger att han är lika kär i mig som jag är i honom ... men ändå så känns det som om jag inbillar mig det ... jag skulle bli jätte-jätteglad om ni kunde hjälpa mig och berätta vad han känner för mig ... och vad jag ska göra om jag ska prata med honom om det ... "olyckligt kär = smärta"Svar: Vad han känner för dig vill jag inte ta reda på - känslor är då delikata saker och det blir lätt missförstånd om man får nyansen fel. Jag vill inte ta risken att sätta käppar i hjulet för det ni kan tänkas ha.

Att det finns något särskilt mellan er har du dock helt rätt i. Ni skulle kunna bli hemskt bra vänner, för ni har på många sätt samma smak och samma humor och på gott och ont dåligt självförtroende på samma punkter. Men här finns också en möjlighet till en mycket varm kärlek, för det finns band mellan flera av dina planeter och hans Venus. Över huvud taget passar ni bra som kärlekspar men det kan bli en snirklig väg att hitta dit.

Min tanke är att du borde se till att träffa honom, om du kan, även om du inte törs erkänna vad du känner för honom. Kanske har han någon hobby du kan dela ...? För ses ni inte, ja då kan ju inte kärleken blomma upp heller. Det vore synd om detta inte blev mer än en dröm - då är det mycket bättre att du tar initiativet oavsett hur det går. Troligen går det hemskt bra, och i allra värsta fall gör du en dålig erfarenhet men du slipper undra vad som hade hänt om du hade vågat mer.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page