top of page
  • Skribentens bildTor

Vad händer när det blir uppehåll i svaren?

Hej och tack för en sida som bjuder på mycket roligt och intressant!

Jag har sett att det blivit lite uppehåll i era inlägg nu och gissar att det helt enkelt inte fasat med resten av livet.

Det jag vill fråga är om svar på frågor lämnade för kanske tre dagar sedan, dyker upp eller om ni vill ha in nytt?

Tack och ha en skön kristihimmelsfärdsdag.Svar: Ja du har alldeles rätt - utflyttade barn kom hem för helgen och på det dök det upp en del nya deadlines som vi var tvungna att ta tag i och på det jobbar jag med ett spännande projekt för sidan så att det ska bli lättare att ta dela av vårt material och få spännande insikter inte bara i vad svaren på frågorna är utan också hur vi arbetar.


Vi säger att vi svarar på allt vi hinner inom 48 timmar och om man inte får svar så är det bäst att skicka in frågan igen inte minst för att man ska slippa att logga in på sidan hela tiden (även om det är bra för oss trafik skadar inte ).

Men nu när det blivit ett uppehåll på ett par dagar så försöker vi jobba ikapp de frågor som blivit liggande (inte minst en som jag lovat att ge ett uppföljningssvar på).

SÅ just nu kan du nog sitta trygg för jag ska försöka hinna ikapp men det ligger ganska många frågor i "lådan" så vi får se hur det går - får du inte svar idag är det definitivt säkrast att skicka om.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page