top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vad gör mig unik?

Fråga Tor och Hanna: Jag fick en fråga besvarad för några dagar sedan om mitt kärleksliv. Och då skrev ni bl.a. "Du har ett härligt fascinerande horoskop....." kan ni utveckla vad ni menar med det :-)?

"J"


Ditt horoskop är väldigt centrerat

Svar: Många människor har de inre planeterna (Venus och Merkurius) ganska nära Solen av naturliga skäl.

Båda ligger ju mellan Solen och Jorden så de kommer alltid att ligga ”nära” den på stjärnhimlen. Venus kan ligga så långt som 60 grader ifrån Solen (2 tecken) medan Merkurius bara kan ligga 30 grader ifrån Solen (ett tecken).

När planeter står på samma plats kallas det att de är i konjunktion – det vill säga att deras energier förstärker varandra och bildar en förenad energi. Mycket sällan händer det att tre eller fler planeter är på samma plats. Det kallas ett Stellum och ger alltså en supersammanslagning av ännu fler energier till en enda.

Du har ett sådant Stellum mellan Solen, Månen och Merkurius precis på hornet mellan Fiskarna och Väduren.

Det gör att du visserligen är Vädur men att du har enormt mycket inflytanden från Fiskarna och på samma sätt att du är en väldigt enhetlig och fokuserad person.

Det ger dig många unika särdrag där de viktigaste är att du säger, tänker och känner samma sak. Det finns inga tveksamheter för dig vad som är rätt och fel. Du kommer snabbt till beslut och tvekar aldrig om vad som borde göras eller hur man borde göra det.

Undantaget är kärlek och relationer för din Venus i Vattumannen gör att ditt hjärta går sina egna vägar vilket frustrerar dig och gör att många av dina relationer - både till kärlekar och familjemedlemmar – inte riktigt vill ”passa in” i hur du lägger upp resten av ditt liv.

Dina Fisksidor gör dock att du inkluderar andra i dina beslut på ett sätt Vädurar oftast inte gör.

Du tänker på andras känslor och vill se dem växa och utvecklas. Som lärare och förälder är du fokuserad på gruppen och den andres behov och du vill dem så väl att du riskerar att inte alltid lyssna på vad de tycker eftersom du vet vad som skulle få dem att må bäst.

DU är rak och ärlig, ofta till en sådan grad att det är först efteråt som du kommer fram till att du inte hunnit med att känna efter vad du själv vill. Ibland gör det att du fokuserar så mycket som är bra för alla att du först efteråt kommer på att det som hände visserligen var det som var bäst men kanske inte egentligen det du ville ha för din egen del.

Ditt horoskop är också väldigt centrerat runt det 8:e, 9:e och 10:e husen. Det gör att du vill att det du, och andra, gör ska leda till något. Antingen att det ska finnas ett mål med det man gör eller att en utbildning och liknande ska leda till ett bättre jobb. Att bara utbilda sig för att det är ”roligt” har du väldigt svårt för.

DU vill också att det du gör ska betyda något inte bara för de du umgås med utan också att det ska lämna ett avtryck, gärna genom ditt verk men också i det du lämnar vidare via dina barn.

DU är stark, driven och fokuserad och det gör dig unik.

Det gör också att du märks och att inte alla kommer trivas i ditt sällskap.

Du delar med dig av det du har men kräver också saker av din omgivning på ett sätt alla kanske inte är vana vid.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page