top of page
  • Skribentens bildTor

Vad betyder mitt ovanliga födelsedatum?

Hej Jag undrar vad mitt ovanliga födelsedatum egentligen har för betydelse.. Konstigt nog så känner jag mig ovanlig ( kanske alla gör..) stark, mycket patos. Jag är aktiv i samhällsdebatten, blir jag framgångsrik där eller inte?


På sätt och vis är alla födelsedatum unika och ger olika styrkor

Svar: Ur ett perspektiv är alla ovanliga men du är extra speciell på flera sätt.

Det är inte din födelsetid i sig som gör dig unik utan det faktum att den placerar din Ascendent så att du får vissa unika styrkor.

Inledningsvis gör det att du inte har något specifikt hälsoproblem som med säkerhet är det som kommer påverka din hälsa framöver. Det betyder att du visserligen kan bli sjuk och drabbad av saker men att det inte finns något som riskerar att äventyra din hälsa och ditt välmående framöver (Som att vissa kommer bli reumatiker eller få demens eller liknande – du har inget av det).

Din månposition (du är född under fullmånen) gör dig utåtriktad och känslomässigt proaktiv. Du skapar känslor hon andra samtidigt som du reagerar på saker.

Mer om dina planetpositioner kommer du få i ditt minihoroskop som du kommer få inom kort (en del av premiumpaketet för GULDmedlemmar).

Du har också två områden där du excellerar. Dels är du väldigt passionerad och kunnig när det kommer till hur, hem och trädgård. Du kan få en bostad att kännas hemtrevlig och harmonisk samtidigt som du har ett öga för det funktionella och strukturella.

Dels är du en bra förebild för unga och en vägvisare för äldre. Du har en förståelse för människors behov och är duktig på att förmedla visdom och kunskap över generationsgapen.

Vad gäller ditt samhällsengagemang finns det framgångsmöjligheter men det handlar om att hitta rätt frågor och skapa din egen plattform. Det är många som vill framåt och dela på rampljuset så ska du komma dit du vill behöver du frågor som är dina egna och som du kan föra fram till andra så att de väljer dig som sin företrädare.

Här är det dina styrkor som kommer bana vägen åt dig.

Frågor om hem, bostad och trygghet samt familje- och äldrefrågor gör att du kommer igenom och de du behöver stöd av ser dig som den kraft du är. Satsa på det du är passionerad för så kommer du att växa men samhällsengagemang är en lagsport så det gäller också att visa att du kan tillföra något som gruppen blir starkare av.

Det finns dock inga direkta hinder på din väg. Att ha det som hobby går lätt medan att ha det som karriär kommer kräva mycket arbete

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page