top of page
  • Skribentens bildTor

Vad betyder min pinsamma dröm?

Fy, vad pinsam dröm jag hade inatt! Jag vaknade med hjärtklappning. Jag drömde att min dotters kompis mamma låg i våran säng och började närma sig mot mig, hon ville ha sex!! Jag kände mig illa till mods med lät henne göra det i alla fall.. smeka mig osv. sedan "vaknade" min man som låg bredvid och hon ville ha honom också. Jag såg på och allt kändes inte bra... men jag lät det vara men så helt plötsligt så slutade hon med min man( hon ville inte mer, ångrade sig) och kröp ihop på golvet och sa " Jag ska betala för maten". Jag vaknade upp då.. Vad i hela betyder denna dröm... jag är inte lesbisk i alla fall..

"MÖ"


könet på sexpartnern i drömmar handlar inte om läggning därför att sexdrömmar nästan aldrig handlar om sex.

Svar: Nej, när det kommer till drömmar och sex handlar könet på den (eller dom) man ligger med inte om läggning utan om vad drömmen betyder och vad som är den bästa bilden att förmedla det på - i princip aldrig om läggning.

Tok straighta människor kan drömma om samkönad sex på samma sätt som de som identifierar sig som gay eller trans eller vad som helst kan drömma om straight sex.

Just din dröm har dessutom väldigt lite med sex att göra eftersom den handlar om otillräcklighet, yttre krav och känslan av att inte räcka till och hinna med.

Att det är din dotters mamma visar att du känner tryck från dottern och hennes omgivning på att fixa de "rätta" kläderna, de "rätta" fritids sysslorna och de "rätta" grejerna. Troligen upplever du krav från många håll (inte bara den här kompisen och mamman) att hålla din dotter med "rätt" grejer. Det gör att ditt undermedvetna bearbetar den invasionen i din integritet genom en tolkning - att mer direkt bli "förgripen" på av just en representant av det tryck du känner. Att det sedan går vidare till din man tyder på en oro att han ska ta andras sida mot dig. Dock är den oron troligen felaktig eftersom ditt undermedvetna inte "gick på" den vinkeln (hon slutade ju) och efter det kollapsade drömmen då din medvetna logik började vakna och hittade för många konstigheter och hål i drömmens logik. Drömmen ger tyvärr inga svar på vad du borde göra åt det utom ett - slutorden i all sin absurditet - tyder på att du brukar kompensera för det du inte lyckas ge din dotter. (Som i: "Nej jag har inte råd att ge dig en ny jacka men du får en CD") Den typen av kompensation visar ju drömmen tydligt bara är bortslösad möda. Att betala för maten är ju inte på långa vägar en rimligt ersättning för att ha "förgripit" sig på både dig och din man.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page