• Tor

Vad betyder min läskiga dröm?

Jag drömde en så läskig dröm för ett tag sen. Jag var hemma hos min gamla dagmamma i hennes kök. Ett papper som satt på kylen med en magnet började glida åt sidan av sig själv, jag förstod att det spökade i hennes hem. Jag gick in i hennes sovrum och satte mig på sängkanten, då smällde dörren igen och jag kände att någon var med mig i rummet. Jag ropade rakt ut i rummet och frågade vem det var, då visade sig en mycket attraktiv kille i 25-årsåldern med ljust lockigt hår i en page-frisyr. Han var jätte-trevlig, han var död sen ett par år tillbaka, det konstiga var att han hade en tvillingbror i livet, men som inte var äldre än ett par år. Jag frågade honom hur det var med min döda farmor och han berättade att i himlen kände alla varandra och alla mådde bra. Drömmen kändes otroligt verklig eftersom jag fick hans namn och jag har aldrig sett någon som liknar honom förut.. Snälla berätta vad det betyder! Kan man ha kontakt med "andra sidan" i drömmen? "J"