top of page
  • Skribentens bildTor

Vad betyder min de dubbla solarna jag såg?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Jag såg två solar ikväll o de snurrade ett ljust sken dom snurrade fort om dem o de var lilla runt om kring. Jag trodde ja såg fel men tog av mig glasögonen o såg desamma. Efter ett tag så såg jag solen igen som den var. Min fråga vad var det?

Jb


Svar: Det kan vara en av tre saker:

Å ena sidan kan det vara medicinskt – det finns massor med saker som kan påverka synen och få saker att hoppa, snurra, dubblera sig eller bli oväntat tydliga eller suddiga.

De flesta av de skälen är helt ofarliga – särskilt om det bara händer nån enstaka gång – men en del kan vara problematiska.

Om det händer igen eller du får andra konstiga upplevelser ska du kolla upp det på din hälsocentral för säkerhetsskull.

Å andra sidan kan det vara ett optiskt eller meteorologiskt fenomen. Just kring gryning och skymning förekommer ofta ”konstiga” färger, former och förlopp på himlen när ljuset bryter genom atmosfären på ett annat sätt än under dagen. I så fall betyder det bara att du fått en rätt fantastisk upplevelse.

Å tredje sidan kan det vara mer magiskt och i såna fall är det ett typiskt järtecken. EN förvarning att något kommer hända. Det som talar emot det där dock att bara du såg det. Det betyder inte att det inte hände men det betyder att OM det var ett järtecken så handlar det bara om dig och sådant du kan påverka. Är det så skulle det troligen betyda att de två viktigaste personerna i ditt liv kommer hamna i konflikt eller ställa dig i ett val som gör en av dem besviken. Förvarningen torde innebära att du kan hindra det genom att göra ett viktigt val du vet att du borde göra innan de gör det åt dig.

Det kan också vara en kombination av ovanstående eftersom att det är en sak betyder inte nödvändigtvis att det inte också är en annan sak.

Makterna har en tendens att verka mer genom våra tolkningar än genom att faktiskt lägga massa energi på att förändra verkligheten. Det är mycket lättare att sätta tanken ”det här är viktigt” i huvudet på någon än det är att faktiskt skapa en hel syn för ett enda ändamål och många av de hjälpare, skyddsänglar och annat som finns där ute är antingen inte kraftfulla nog att påverka verkligheten, saknar tillåtelse att göra det eller är tycker att det är onödigt att lägga ner så mycket energi på något som går att göra enklare på ett annat sätt.

Under alla omständigheter – det bäst är alltid att inte fastna för en förklaring utan att man först kontrollerat att det inte är en annan förklaring och om man stöter på något som ”avviker” flera gånger SKA man kolla med läkare.

En hel del av historiens största siare och mystiker gick till läkare otaliga gånger innan och under sina karriärer för bara för att något är sant betyder inte det att allt annat är falskt och det skadar aldrig att vara försiktig.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page