top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Vad är min uppgift på jorden?


Hej! Har fått så många budskap som pekar mot att jag ska syssla med djurkommunikation och/eller ta hand om och lära mig av träden skogen. Kan ni se om det är min uppgift här på jorden? Ser ni vem som är mitt totemdjur? Min huvudguide? Tacksam även om får upp lite. Ha det så underbart!

"Mvh C"


Svar: Det är lite snårigt det där med vad man har för uppgift egentligen. Mina tarotkort brukar vara ovilliga att svara - de vill inte leda någon åt fel håll av misstag, och det är en fråga som sällan har ett enkelt eller lättfattligt svar. Vi är alla en del av den stora väven och en hel del av det vi gör spelar i första hand in i någon annans historia, precis som de spelar in i vår. Med det sagt, korten fick i alla fall (om än lite motvilligt) ur sig att du är född att leda andra och att vara en försvarare av de små och svaga, och specifikt i ditt fall av djur och natur. I rollen som kommunikatör kan du få andra människor att börja lyssna och att ta ställning. Det ser alltså ut att handla mer om det, om att vara en förkämpe som får andra att förstå hur viktig frågan är (skyddet av djur och natur), än om den insats du kan göra rent praktiskt som tolk.


Det här är ett råd från mig och inte från korten: I kommunpolitiken kan man göra mycket stor nytta. Det är tidsödande och jobbigt men det är också mycket viktigt.


Jag får ingen tydlig bild av djuret men det är något som flyger. En liten och ganska oansenlig fågel, tror jag. Finns det någon sådan som du känner ett band till? Om det gör det så kan du nog räkna med att det är ditt totemdjur.


Det ser ut som om din huvudguide är en stor trädande, sannolikt från ett stort och gammalt lövträd. Det var länge sedan du befann dig nära det trädet men anden (eller dryaden, det kan vara en sådan också) följer dig och har gjort det i många år. Du har troligen sett honom i drömmar - en lite lätt gyllene man eller en man i gyllene kläder, troligen skäggig, ganska fyrkantig och muskulös.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page