top of page
  • Skribentens bildTor

Vad är jag ämnad att göra?

Står och trampar i samma spår i år nu. Vad är jag ämnad till, vad ska jag jobba med. Allt som ni får fram. Är en vilsen själ.

Christine


Att vara din egen chef är en bra idé - särskilt på lite sikt

Svar :Det märks precis vilka det är som går igenom det du gör just nu och det är nästan alla med Jupiter i Stenbocken. Det är det här året du och de andra har er Jupiterretur och det gör att de senaste året eller så har du kämpat med denna riktningslöshet och en brinnande vilja att ta alla de erfarenheter du gjort och forma dem till något som verkligen ger dig det utlopp och den självkänsla som allt det du kan och allt det du är förtjänar.

Extra jobbigt är det naturligtvis när ens Jupiterretur händer ett år som detta där allting för det första står på ända och för det andra har en Jupiterbana som seeeeegar sig fram och tillbaka genom Stenbocken. Det leder till att även dina bästa idéer aldrig riktigt känns helgjutna och att varje steg åt rätt håll följs av tvivel på både den egna förmågan och valets rimlighet.

Fördelen är att det kommer gå över, nackdelen är att det kan hindra dig från att göra ett val alls vilket vore oerhört olyckligt.

För sanningen är att det just nu är bättre för dig att välja fel än att inte välja alls. Gör du fel och väljer något du inte trivs med eller inte fungerar kan du alltid välja om! Ett år av nya erfarenheter är inte dumt och det har du både råd och tid med så till och med dåliga val kommer gagna dig.

Med det sagt SÅ har du några vägar som ser betydligt mer givande ut än andra. I första hand Har du en Sol-Merkuriuskonjunktion i åttonde huset vilket gör dig till en skicklig kommunikatör – särskilt när det kommer till att vägleda andra och speciellt i frågor med tydliga, mätbara mål. Det gör också att du lämnar en tydlig, personlig, prägel på sådant du gör och lämnar efter dig vilket gör att dina tankar stannar längre än du gör på alla arbetsplatser och i alla grupper du är en del av.

Detta gör dig till en strålande projektledare, yrkesrådgivare, karriärscoach eller kognitiv terapeut.

Att jobba mer direkt med coaching som inspiratör, föredragshållare eller kursledare funkar också även om det inte kommer ge dig samma kick.

EN annan sida vad dig är att du är fullmånemänniska och dessutom har ett väldigt positivt aspekterat andra hus. Det gör att en framtid som inredningsarkitekt, mäklare eller till och med arkitekt med fokus på privatbostäder (om du står ut med att studera några år) också skulle ge dig den tillfredsställelse som du söker och alldeles särskilt om du delar med dig av dina tankar om ditt arbete och hur du gör det – du är ju samma tydliga målsättare och kommunikatör oavsett vad du jobbar med.

En sakt till – du fungerar visserligen bra med att jobba åt andra i större organisationer men allra bäst trivs du med att styra själv. Om du känner att du har en bra grund och en solid affärsplan är ett eget företag i ditt valda fält en riktigt bra väg att gå.

Det här är ett år gjort för att välja men du behöver inte ha jättebråttom att komma igång, det är 2021 som tanken verkligen går till handling.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page