top of page
  • Skribentens bildTor

Vad är det som besöker oss?

Hej Hanna och Tor, Jag har en fråga angående vem eller vilka det är som är här hemma och hälsar på?

Jessica


Verkar som ni har besök av någon som ska ge er en knuff i rätt riktning

Svar: Ooooh spökerier och besök är alltid spännande:

För det första – alla besök är inte övernaturliga – ställ görna fram en åtelkamera eller liknande om ni har en trädgård – det finns spännande nattdjur i närheten.

För att se exakt vad det är som rör sig i hemmet ”i vanliga fall” behöver man nästa vara på plats eller ha mer att gå på MEN om ni har märkt en ändring på sistone är det för att ni har en besökare (manlig, verkar ungdomlig och är mindre än släkting än en skyddsängel eller likande) som håller ett öga på er då det kommer en händelse i er nära framtid som behöver en ”knuff” för att den ska bli bra.

Tänk nu inte ”olycka” eller ”otur” direkt för det är faktiskt lika ofta att man behöver lite hjälp för att se en chans eller ta ett initiativ som påverkar livet i rätt riktning – folk har en föreställning att andeväsen bara är intresserade av dåliga saker vilket inte alls är sannt.

SÅ händer det ovanliga saker eller det verkar som om något är lite udda – släng ett extra öga på det – det kan vara ge inspiration eller kunskaper som är den där pusselbiten du behöver.

(Korten hintar att det troligen har med relationer att göra och troligen inte i första hand "kärleksrelationer" så familjemedlemmar eller saker ni vill/behöver göra som familj eller par.)

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page