top of page

Vad är det för fel på huset?


Vi har tittat på ett hus, min sambo älskar det och priset är rätt okej, men något känns fel. Jag kan bara inte komma på vad det är som stör mig. Kan det finnas något dolt fel eller problem som jag känner på mig? Eller spökar det? Jag är inte alls en sån som känner på sig saker i vanliga fall.

"Tack"


Svar: Korten säger att det här riskerar att bli en maktkamp och att det vore riktigt dåligt. Bara en av er kan vinna om det går åt det hållet och det är (oavsett vem som vinner) inte bra för er relation. Vad gäller dina känslor för huset handlar det inte om vad som finns utan om vad som fattas. Om du går igenom dina intryck en gång till så tror jag att du kommer att komma på vad det är. Korten hälsar också att om inget annat fungerar så kan du minska konfliktrisken genom att ta dit en egen besiktningsman. Jag tror inte att huset har några allvarligare fel och brister, men det finns en del skavanker som skulle göra din sambo mindre kär i huset.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page