top of page
  • Skribentens bildTor

Vågar jag satsa?

Jag undrar över framtidsutsikterna med en man som jag ännu så länge bara är vän med. Han är född i Jungfruns tecken. Jag känner mig trygg och trivs bra i hans sällskap och undrar om detta är "rätt man" för mig. Eftersom vi båda är brända så går vi lite som "katten kring het gröt", ingen vågar ta första steget. Ska jag våga?

"Eva"Svar: Utan hans födelsedata kan jag inte använda horoskopet till mycket här, mer än att konstatera att du har Månen i Stenbocken och det gör att du passar lite bättre (generellt sett) ihop med en Jungfru än de flesta som är födda i ditt Soltecken.

Tarotkorten tycker att du borde ta initiativet hellre än vänta. Det ger dig fördelar. Det är inte så väldigt troligt att ni blir ett bestående par, men man kan alltid påverka framtiden själv och korten tycker att det är värt satsningen (om du håller med eller ej måste du förstås avgöra själv). Problemet är just att ni båda har så mycket känslomässigt bagage som ni bearbetar på helt olika sätt, risken finns att det är hemskt svårt för er att öppna er för varandra och finna tillit. Det kan också hända att yttre omständigheter skiljer er åt, att du t ex ger dig av på en längre resa eller en lång flytt. Men det där är inte riktigt "spikat" än. Hur som helst kommer era praktiska möjligheter att ses att förändras och risken är stor att ni då går åt skilda håll.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page