top of page
  • Skribentens bildTor

Väntar positiva saker i min framtid?

Hej Tor och Hanna! Det känns som att mitt liv går på tomgång och har gjort det länge. Jag undrar om det kommer komma in nya människor och händelser som är positiva inom en snar framtid. känner mig väldigt ensam, hade velat hitta en kärlek, antingen till en kille eller till en ny hobby.

Isa


Samhällsengagemang ger dig både en hobby och nya kontakter

Svar: Hej själv. Det är stora frågor du ställer och jag hoppas att jag kan ge ett svar som hjälper dig på vägen. Mina kort säger:


En tid av utmaningar och stor förändring kommer mycket snart. Den inleds av en tid av hårt arbete och uppoffring som delvis kommer gå obelönad.

Men med stor förändring kommer stora möjligheter. De är dina att följa och fånga. Tro på något större än du själv och osjälviskt arbete för andra är vägen framåt. Gemensamma förluster och gemensamma åtaganden väcker nya känslor och en ny start.


Det borde rent praktiskt översätta till: Det är inte i det enkla du kommer hitta det du söker utan i det svåra.

Att ägna dig åt välgörenhet, frivilligarbete och samhällsengagemang – gärna genom en kyrka eller en organisation med rötter i en stark tro (behöver inte vara religiös kan lika gärna vara humanistisk eller politisk) – kommer du i kontakt med nya människor och nya idéer.

Det du kan göra för andra kan då både bli din hobby och din väg till kärlek och nya horisonter.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page