top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Väntar det en ljusning 2020?

Hej Tor Nu är det en riktigt trist och tung period!! Känner mig trött, uttråkad, bortvald, ful och fet!! nä låter nog värre än det är men är lite som att gå i tjära nu. har jag en bra dag och allt flyter på, känner jag mig uppskattad, omtyckt är det så i en vecka sen känns det som att allt blir skit i 3!!! Ser du nån ljusning? Både på kärleksfronten och i livet över lag?

Mvh ”M”


Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash
Ditt horoskop avslöjar ett 2020 då dina beslut avgör nästan allt

Svar: Hej jag har tittat länge och hårt på ditt horoskop och 2020 kommer inte bli ett av dina bästa år. Kärleken ser lite bättre ut än resten men jag tänkte att vi tar det sist så vi slutar på de ljusaste tonerna.

Innan vi börjar vill jag dock säga att jag i ditt horoskop ser en balanserad, klok och inte minst känslomässig, konstnärlig och energifylld människa. Möjligen att du inte alltid hittar ett bra utlopp för din energi vilket kan göra dig frustrerad. Du är dessutom inte särskilt stresstålig vilket gör att när det börjar kännas jobbigt blir det lätt så att små nya bekymmer snabbt växer i ditt sinne till större problem än de egentligen är. Det gör att du dels behöver utrymme att hitta lugn och dels ett utlopp för din kreativitet för att kunna vända negativa tankar till goda sådana.

Året som kommer lider i första hand av att det inte finns i princip några varaktiga eller omvälvande astrologiska inflytanden för dig. Det gör att du inte får de där skjutsarna eller ”gratislyften” som vanligen är det som bryter trender och gör att vardagen känns spännande och utmanande. Men det finns också en rätt stor fördel med det och det är att inte kommer i vägen för de planer du gör. Planerar du väl och följer det du planerna så kommer du, steg för steg, nå de mål du sätter upp. På det sättet är inget omöjligt under året som kommer. Den här livsbalansen håller i sig fram till mitten av 2021 så det du lyckas med fram till dess är helt och hållet din egen förtjänst och alltså sådant du med all rätta kan vara extra stolt över.

En av de saker som gynnas mest av detta är alla typer av hälsoarbete så om du känner att du vill komma i bättre form, bryta ovanor eller byta diet kommer det, under förutsättning att du följer dina planer för ovanlighets skull att ge precis de resultat som utlovats.

Avslutningsvis finns det två perioder under 2020 då kärlekslivet lyfter och lovar goda möjligheter till framför allt nya kärlekar men också att gamla känslor flammar upp.

Den första perioden inträffar mellan 1/5 och 14/6 och under oktober månad.

Under sommaren är det bästa läget att träffa nya och väcka intresse medan hösten ger utrymme för att känslor ska djupna och leda trättar till förhållanden.

Så det finns en del att se fram emot under det kommande året men framför allt bör du se fram emot allt du faktisktt kan åstadkomma själv. För 2020 är inte ett stort år för det oväntade – 2020 är ett stort år för allt du väljer att skapa.

Se bara till att inte stressa, går något dig emot förmycket lönar det sig att ta en egendag och bara släppa allt för att sedan starta om istället för att ånga på och tro att saker ordnar sig med hjälp av hårdare arbete.

Ta hand om dig själv så får du ditt bästa 2020.

K

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page