top of page
  • Skribentens bildTor

Vänta med flytten!

Jag har skrivit till er förut o fått bra upplysningar. Det mesta har stämt på andra som jag frågat om..men inte så mycket på mej...än.. Men det kanske kommer?! Jag går o väntar på att hitta ett nytt permanent boende helst vill jag köpa nått hus eller lägenhet?! Nu har jag hitta en lägenhet som jag tycker mycket om men problemet är att den ligger några våningar upp utan hiss och jag kommer få dyra avgifter i månaden... ska jag slå till eller inte?! Blir det hus eller lägenhet..?! Du har sagt tidigare att min kärlek finns nånstans runt mej...?! Vet ej vem än men kan det vara. Osäker där..eller är han jämnårig yngre eller äldre..?! Fruktansvärt nyfiken på vem?! Kommer jag jobba kvar på mitt jobb jag har nu...?! Eller ska jag säga upp mej o frilansa?!

”Nyfiken”

För het passion passar killen du tänker på bra, vill du ha något långsiktigare bör du leta vidare

Svar: Bo kvar ett tag till om du kan en flytt nu blir besvärligare än den är värd vare sig du flyttar till ett hus eller en lägenhet. Det blir en lägenhet och med den kommer en stor förändring – eller snarare en stor förändring leder till ett nytt boende.

Jobbmässigt – arbete med barn och unga finns i framtiden. En familjemottagning kanske? Frågan är om uppsägning och frilans är rätt väg – kanske möjligen en ny arbetsgivare som erbjuder nya möjligheter?

Kärleken: Vad gäller killen du frågar om så finns det en ganska häftig attraktion mellan er men inte mycket mer än det. Blir det något blir det troligen, hett, kort och härligt men inte med särskilt goda långsiktiga möjligheter.

Mannen i korten är Snarare i din ålder, jordnära, har ett jobb han trivs bra med och kommer stanna på, troligen ett jobb där han reser mycket (eller jobbpendlar för han kommer hem varje dag). Troligen jobbar han med spedition av något slag (typ kör buss, lastbil, taxi, postbil eller liknande för han rör sig MYCKET i jobbet.)

Avslutningsvis – jag brukar inte säga mycket som det som ligger utanför det man frågar om (vanligen för att mina kort är ganska specifika) MEN i dina lägg har samma kort dykt upp om och om och om igen – detta trots att jag använder olika kortlekar.

Korten pratar om öde, förändring och avgörande vägval. Förhoppningsvis handlar det om en ny karriär och en ny, spännande kille MEN det är i så fall oerhört starka kort för den förändringen (om det inte är mr RIGHT som sveper iväg dig på en helt ny livsresa) att jag blir lite orolig. OM du känner dig lite krasslig – gör en grundlig hälsoundersökning. OM du ska ut och resa långt – ta en rejäl reseförsäkring (eller byt mål och resemetod) och se dig för lite extra de kommande veckorna. Du behöver rakt inte ställa om ditt liv men var lite extra vaksam bara.

Det var det hela, lycka till med arbete, bostad och kärlek

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page