top of page
  • Skribentens bildTor

Vänner för livet!

Hej. Jag var hos en spåtant för nån månad sen där hon drog upp min och min kompis vänskap där hon sa att vi var extremt lik varann men samtidigt extremt olika varann och hon blev helt chockad för hon hade inte sätt något liknande. Men sen tog vår tid slut och hon berättade inget mer om det. Men jag har tänkt på det och är väldigt nyfiken vad hon menade med det och hoppas på att ni kan svara på det. Skulle vara kul att få veta.

Lilja


Ni kommer alltid kunna hitta varandra var ni än hamnar i livet.

Svar: Jag ser kanske inte riktigt det som den spådamen ser, möjligen för att jag använder astrologi i första hand och kanske för att jag sett mer än henne men jag tror jag förstår vad hon menar.

Du och din väninna har väldigt lika horoskop vilket ger er en stor förståelse för varandra och en närhet som på många sätt är djupare och viktigare än den man hittar hos syskon.

Ni är till exempel båda födda under fullmånen som när ni går ut tillsammans så reagerar ni lika på samma saker så om en av er har kul kan man nästan garanter att den andra har kul också.

Ni har den typen av vänskap som lätt håller livet igenom MEN

Det som skiljer er än vad ni tycker är viktigast i livet, vad ni väljer att satsa på och var ödet för er.

När det kommer till familj finns stora likheter. Ni hittar livskamrater ungefär samtidigt, ni kommer få barn ungefär samtidigt och det är viktigt för er på ungefär samma sätt men där det är basen för hennes liv är det mer kryddan och guldkanten i ditt.

Det gör att hon kommer offra en del av sin personliga utveckling för sin familj medan du kommer satsa mer på karriär, resor och annat.

Det gör att ni under perioder kan glida ifrån varandra när livet för er in på olika banor. Hon drar åt att lägga energi på hem, familj, och arbete för andra (föreningsliv mm) medan du mer kommer ha karriär, resor och ett stormigare kärleksliv.

Det som förenar er och som ni alltid kommer att dela är ers smak för nöjen och era fritidsintressen. Här kommer ni alltid kunna hitta varandra oavsett var ni hamnar i livet.

Ni kommer på sätt och vis alltid snegla på den andres liv och känna att den andra har saker ni saknar och det kommer bli som tydligast mellan att ni är 28 och 60. Sedan kommer cirkeln att slutas och likheterna växa igen.

Det är alltså inte så att ni alltid kommer vara bästisar men det handlar mer om vart era livsöden för er än om att det växer en osämja mellan er.

Det är vad jag ser för er och jag hoppas att ni var ni än hamnar vet att den andra alltid kan hitta varandra och ha stöd av varandra.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page